July 4, 2024Jul 4 Volim, ali više volim sve ostale odevne predmete od lana, Šta vam je bliže srcu, Plazma ili Banini?
July 14, 2024Jul 14 20 minutes ago, Filozof manijak said: Da li ste nekad doživeli flashback? Jednom, u oktobru 2000. Nakon što me na Slaviji 5.10. jurio tenk kako sam čula kamion kako prolazi, ustala sam i u polusnu videla gomilu tenkova kako mi prilaze. Mali traumatski poremećaj. Da li ste nekad doživeli disocijaciju/depersonalizaciju?
July 14, 2024Jul 14 Uf da, i ironicno, moram da kazem da su to bili kul momenti. Pogled na sebe i svet sa potpuno drugacije tacke, mozda i objektivnije. Sta je poslednja trajna fizicka stvar koju ste svojim rukama napravili?
July 14, 2024Jul 14 Slika patrijarha Pavla, naslikala, i sad treba ponovo a zabušavam Spoiler Meni su depersonalizacije* bile vrlo aprijatne, derealizacije** su znatno prijatnije *Izmenjen osećaj sebe *Izmenjen osećaj svega oko sebe Da li imate mnogo mladeža?
July 14, 2024Jul 14 Imam koliko oces al mi tajkuni™ imamo to ukljuceno u sistematski svake godine Koji vam je bio najsrecniji period u zivotu i zasto?
July 14, 2024Jul 14 Ponavljaš se Kad sam rodila đecu + ovaj sad (i šored okolnih sranja). Nikad se ne bih menjala za mlađe dane. Da li ste više pesimista ili optimista?