Svemir Zeka Posted June 28 Posted June 28 Ne borim se, uglavnom ih i ne primećujem. Češem, svrbi još gore Koliko dugo vam traje plata?
Klara Posted June 29 Posted June 29 Istačkala sam ubode zubnom pastom ko dete krečnim mlekom kad ima boginje. 🫠 I mogu vam reći da pomaže. Plata traje od prvog do prvog. : D Jel postoji neka tekstura, materijal koji mnogo volite da dodirujete ili da uronite šake u njega?
Sandradjer Posted July 1 Posted July 1 U kamencice na plazi u delu gde dopiru talasi Spoiler U vodu, ali ne znam da li se to racuna Spoiler Uz kicmu (ne sopstvenu), gornji deo ledja, tamo gde se spajaju pleckice Koji kucni posao najvise mrzite? 1
Filozof manijak Posted July 1 Posted July 1 da li uživate da sitnim dijaboličnim sabotažama nervirate osobe sa OKP-om?
Svemir Zeka Posted July 1 Posted July 1 Ко воли да чисти, ево ко мене има посла за три дана без престанка
Sandradjer Posted July 1 Posted July 1 36 minutes ago, Svemir Zeka said: Ко воли да чисти, ево ко мене има посла за три дана без престанка Mogu plan ciscenja da ti napravim . U teoriji sve znam
Klara Posted July 1 Posted July 1 6 hours ago, Filozof manijak said: da li uživate da sitnim dijaboličnim sabotažama nervirate osobe sa OKP-om? Ne, ja njihov OKP već vidim kao mali pakao, zašto da im ga dodatno zagorčavam. Koja je lepša strana vašeg posla?
Filozof manijak Posted July 1 Posted July 1 Klima uređjaj u kancu. Da li bi više voleli da završite u Raju ili Paklu?
Klara Posted July 1 Posted July 1 Ja bih pre neku reinkarnaciju u pticu. U kom delu Danteovog pakla je dobra ekipa?
Svemir Zeka Posted July 1 Posted July 1 12 hours ago, Filozof manijak said: da li uživate da sitnim dijaboličnim sabotažama nervirate osobe sa OKP-om? Brt, osim sebe ne znam nikoga (privatno) s OKPom Urednost nije isto što o okp 5 hours ago, Klara said: Ja bih pre neku reinkarnaciju u pticu. U kom delu Danteovog pakla je dobra ekipa? U trećem. Tu se nalazim ja kao nastavnik, prema opisima učenika "raspored profesora po nivoima pakla" Volite li leti da nosite bele lanene košulje?
Recommended Posts