Biramo Borbu Posted June 25 Posted June 25 39 minutes ago, Max Morlock said: Šta biste rekli zeki da iskoči ispred vas? Svemirskoj zeki: Vi ste puno složenija ličnost nego što sam mogao i da zamislim. Da li vam se dešava da nekoga skroz pogrešno procenite, pa shvatite da uopšte niste bili fer? 1
Sandradjer Posted June 25 Posted June 25 Ne, kad me neko zanima i ako mi je stalo obicno procenim dobro Da li vise volis borovnice ili maline?
Milosh76 Posted June 26 Posted June 26 Borovnice Da li bi pre isli u Kinu na odmor ili u Saudijsku Arabiju?
Nikodije Posted June 26 Posted June 26 crne, guste, koji stvaraju mrak usred dana i donose jaku kisu. moguce da su to kumulonimbusi isto
Milosh76 Posted June 26 Posted June 26 Romant-izam u slikarstvu Omiljena istorijska licnost, nasa i strana
Svemir Zeka Posted June 26 Posted June 26 Frida Kalo Da sebe pronalazite u nekoj istorijskoj ličnosti ili bi voleli da budete kao ona, ko bi to bio?
Sandradjer Posted June 27 Posted June 27 On 26. 6. 2024. at 17:17, Milosh76 said: Romant-izam u slikarstvu Omiljena istorijska licnost, nasa i strana Nadam se da je ovo pitanje, nesto se pomesali pa taman da se osvrnem na ovaj romantizam u slikarstvu. Kako Milosu, kako? Ce Gevara Da li volis miris pokosene trave?
Milošica Posted June 27 Posted June 27 Volim miris, a još više ukus. Da li se nekad smejete na ulici bez razloga?
Klara Posted June 28 Posted June 28 Jok. Kako se borite protiv svraba od ujeda prokletih komaraca, kaaako?
Recommended Posts