Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

a: zavisi od kategorije.q: topic ili nick?

• Replies 14.7k
  • Views 546.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

nickkoje mi uvo zvoni?

Edited by Maya Order

treceslobodna tema

petarde, bengalske vatre, vatrometi i ostalopustite li nekad mozak da se odmara, a da same ruke kuckaju?

pustite li nekad mozak da se odmara, a da same ruke kuckaju?
a: uf, vrlo tolerantna i podržavajuća prema njegovom odmoru (za razliku od jezika kojem sam maćeha :ph34r: ) q: s kojim nickom biste rado zaplesali?

sa nicol, uz miroslava!isto

zna se sta je pristojno - posalje se cirkularni pm, pa ko odgovori -_- isto

a: sa bilo kim ko salje cirkulare :wub: q: isto.edit: typo.

Edited by kurdi

koj god pita, bas sam nesto blue :(kako najlakse neraspolozenje da predje u raspolozenje?

a: ova objava iznad mozda nije los prvi korak :Dq: isto (inspiracija mi je veceras vrhunska)

fak, usisavanje sobe ne pomaze angry.gif umni vs fizicki rad?

fizički, dosta mi je umnog... a i zaglupljuje, provereno :wacko: jesi li za ples?

aha B)sta svira?

dobri su muzikanti, sve znaju, a i spunjavaju željejel se to osmeh nazire kroz plavetnilo?

evo, uz smesak sam i karmin stavilaporodica vs. prijatelji?