Klara Posted June 14 Posted June 14 Pustim je da živi, korisna je, iako se prepadnem kad protrči preko zida. E, a da vidite šta imam uz privezak za ključeve! Da li ste večeras videli svice? 2
Filozof manijak Posted June 14 Posted June 14 Jesam, baš večeras u dvorištu. (Kanda je došlo vreme za žetvu) Da li ste nekad videli jazavca uźivo?
Svemir Zeka Posted June 14 Posted June 14 1 hour ago, Filozof manijak said: Da li ste nekad videli jazavca uźivo? Ne. Jeste li nekad videli mrtvu osobu uživo?
Rowanoke Posted June 14 Posted June 14 6 minutes ago, Svemir Zeka said: Jeste li nekad videli mrtvu osobu uživo? Bila na nekoliko sahrana. Mrtvac leži u sanduku. Da li jedete peanut butter 🥜 kikiriki puter?
Milosh76 Posted June 15 Posted June 15 (edited) Jesam, ne svidja mi se. Da li ste jeli keks tortu sa kajmakom? Keks je petit beurre, meni je to mama pravila pre 100 godina, recept je slican ovom... https://www.recepti.com/kuvar/torte/1035-keks-torta-sa-kajmakom Edited June 15 by Milosh76 1
Klara Posted June 15 Posted June 15 Nisam, po sastojcima ne izgleda nimalo loše. Kajmak je verovatno tu da krem bude gušći, a i dodaju mu se mleko i vanila, pa nemam ideju da bi bilo odbojno. Jesu li i vaše bake i mame imale posebne rokovnike sa zapisanim receptima i zalepljenim receptima iz novina? Da li ste ih sačuvali? 1
Svemir Zeka Posted June 15 Posted June 15 Ne, mama nikad nije bila neki fan kuvanja....baba, jedna, otkad sam se rodila je imala Parkinsonovu bolest tako da nije ni kuvala. Druga baba je bila nepismena bog da joj dušu prosti i kuvala je šta je naučila od svojih majki i baba. Da li se nekad, bez upotrebe droga i alkohola, osećate preplavljeno beskonačnom količinom sreće i ushićenosti? 🤩🤩🤩🤩
Milosh76 Posted June 15 Posted June 15 Nikad u zivotu nisam konzumirao bilo kakve droge, a alkohol mi ne treba da se srecnim, samo da utolim tugu 😁 Isto
Svemir Zeka Posted June 15 Posted June 15 3 minutes ago, Milosh76 said: Nikad u zivotu nisam konzumirao bilo kakve droge, a alkohol mi ne treba da se srecnim, samo da utolim tugu 😁 Isto Nisi me razumeo, mislila sam da li se potpuno strejt osećate tako Sa sve tim da vam sve šljašri svetluca i sve je prepuno živosti i boje 🤩 1
Milosh76 Posted June 15 Posted June 15 1 hour ago, Svemir Zeka said: Da li se nekad, bez upotrebe droga i alkohola, osećate preplavljeno beskonačnom količinom sreće i ushićenosti? 🤩🤩🤩🤩 Kad razmisljam o sledecem putovanju... Isto
Sandradjer Posted June 17 Posted June 17 Retko mi se desavaju ta ekstremna osecanja Da li navijas za Slovacku ili Belgiju? Spoiler Nemojte da mi zastari pitanje. Forum nije bas zivahan u poslednje vreme
Svemir Zeka Posted June 17 Posted June 17 Za Slovačku, jer eto Letos čitati ponovo Išigura: Ostaci dana ili Ne daj mi nikad da odem?
Recommended Posts