Klara Posted June 11 Posted June 11 Riblja Čorba. Jao, danas sam shvatila da Čorba i Ceca imaju skoro isti stih! Neodoljiv, neumoljiv, voleh te isuviše, Takvi kao ti me, dušo, ubiše I Čorba u "Noćas gubim meč": Voleh te suviše, Takve kô ti me ubiše Fak jeah 1
Milosh76 Posted June 12 Posted June 12 (edited) 9 hours ago, Klara said: da Čorba i Ceca imaju skoro isti stih! Borin 1992, Cecin 1996, ako ne laze google. Malo prepravis i prodas za velike pare... ili prosto ukrades i malo izmenis. Ne bi bilo prvi put ni jedno ni drugo. Za Cecu sam napisao pesmu „Šta još možeš da mi daš” . - rekao je Bora Đorđević Edited June 12 by Milosh76 1
Klara Posted June 12 Posted June 12 Op, nije mi bilo poznato dosta toga: https://nova.rs/zabava/showbiz/zakleti-rokeri-tvorci-najpoznatijih-narodnjackih-hitova/ Pitanje: šta bi vas sada osvežilo?
Mercuzzio Posted June 12 Posted June 12 Bilo kakva fizička aktivnost Da li se šetate goli po kući/stanu?
Filozof manijak Posted June 14 Posted June 14 Bacim pogled kod komšija Šta poslednje uradite pre no što zaspite?
Svemir Zeka Posted June 14 Posted June 14 Ima privezak na kome piše Paralia, iako tamo nikad nisam bila. Imali smo igru "ključevi" na radionicama koje sam držala....pitanje je koji ključ sa sobom nosite (i onda se isplete čitava priča)
Milosh76 Posted June 14 Posted June 14 (edited) Kozni privezak, pise CEE'D 😁 Da li u kolima imate kesu/ceger ako iznenada morate u kupovinu? Edited June 14 by Milosh76
Filozof manijak Posted June 14 Posted June 14 Ne zanimaju nas tvoje priče iz klasične starine, već postavi pitanje.
Svemir Zeka Posted June 14 Posted June 14 Just now, Filozof manijak said: Ne zanimaju nas tvoje priče iz klasične starine, već postavi pitanje. Postavila sam. Sad odgovori i na moje i na Miloševo.
Filozof manijak Posted June 14 Posted June 14 Nemam ceger u autu, ali zato imam kišobram. @Svemir ZekaAma, koje tvoje pitanje?
Svemir Zeka Posted June 14 Posted June 14 (edited) Koje ključeve nosiš? I zašto?¿? Edited June 14 by Svemir Zeka
Filozof manijak Posted June 14 Posted June 14 Bane - Sombor Kada naiđete na stonogu u svojoj kući, da li je ubijete ili pustite da živi? 1
Recommended Posts