Biramo Borbu Posted June 2 Posted June 2 8 hours ago, Shan Jan said: @Biramo Borbu (opet si zaboravio da postavis pitanje) Napisao sam: isto. Crtać: Gospodar prstenova. Isto.
Klara Posted June 7 Posted June 7 Profesor Baltazar, kanal: https://youtube.com/@prof.balthazar?si=WD4-jynyO_odTxKB Kog je ukusa i mirisa leto?
Svemir Zeka Posted June 10 Posted June 10 Mora i......mora. U kom mesecu ste se poslednji put zaljubili?
Božo Crveni Posted June 10 Posted June 10 Mislim da je bila poodmakli šesti mesec. Šta mogu četiri čoveka, a ne mogu četiri žene? 1
Svemir Zeka Posted June 10 Posted June 10 9 minutes ago, Milosh76 said: Da popiju 20 piva O, da si ti meni živ i zdrav. 1
Božo Crveni Posted June 10 Posted June 10 14 minutes ago, Milosh76 said: Da popiju 20 piva isto Sedi, jedan! Spoiler Da šoraju u jedan lavor sve četri istovremeno. 1
Klara Posted June 11 Posted June 11 E, pitanje: čija zastava vam se sviđa? Ili poštanska marka, šta nije bilo.
Milosh76 Posted June 11 Posted June 11 (edited) "Sebe bih na poklon dao bilo kome, Jer niko od vas ne zna moje brodolome" (Pogodi koja je pesma) Isto Edited June 11 by Milosh76
Svemir Zeka Posted June 11 Posted June 11 Ajde izdvojiću ovaj od pesnika Kejva But if you’re gonna dine with them cannibals Sooner or later, darling, you’re gonna get eaten But I’m glad you’ve come around here with your animals And your heart that is bruised but unbeaten And beating like a drum
Recommended Posts