Milosh76 Posted May 24 Posted May 24 (edited) 3 hours ago, Shan Jan said: Adrenalin Sta vam pomaze kad ste nadrndani? Putovanje, setnja, muzika, da se izvristim, da ukljucim Need for speed zakucam se u pandure i bezim od njih, da ukljucim Call of duty i pobijem sto vise neprijatelja... Ima nacina 😁 Kada ste poslednji put nekome ucinili uslugu? Edited May 24 by Milosh76
Shan Jan Posted May 24 Posted May 24 Probacu to sa igricama, odavno nisam. Svakodnevno cinim usluge, ne zna im se broj Da li vam je tesko da trazite pomoc?
Milosh76 Posted May 29 Posted May 29 (edited) Za neke stvari da, za neke ne. Koliko je 13% od 1542? Napisati postupak kako ste dosli do resenja Edited May 29 by Milosh76 2
Shan Jan Posted June 1 Posted June 1 5. Imao sam srecu da mi @Sandradjer nije bila nastavnica. Koji posao bi ste radili da su svi placeni isto?
Sandradjer Posted June 1 Posted June 1 6 minutes ago, Shan Jan said: 5. Imao sam srecu da mi @Sandradjer nije bila nastavnica. Koji posao bi ste radili da su svi placeni isto? Ne predajem ja fizicko Nastavnica fizickog Isto pitanje 1
Shan Jan Posted June 1 Posted June 1 Nastavnik necega, moze i na smenu matematika/istorija/filozofija/religija. Koji posao bi ste zadnji na svetu radili?
Recommended Posts