Milosh76 Posted May 21 Posted May 21 Samo kad se cuje DING-DING-DING kad zavrsi pranje Da li planirate da kupiti novi laptop?
Mercuzzio Posted May 21 Posted May 21 Ne ali planiram da kad se obogatim kupim novi desktop računar. Ko je poslednja osoba koja vas je slagala? 1
Shan Jan Posted May 21 Posted May 21 Verovatno sef. @Milosh76 Zbog cega su roditelji cupali kosu kada ste bili mali? 1
Filozof manijak Posted May 21 Posted May 21 Redovno sam ih brukao izjavama kad bismo bili nekom u gostima. koju babu ste više voleli, majčinu ili očevu kevu? 1
Milosh76 Posted May 21 Posted May 21 (edited) Ocevu, majcinu nikad nisam upoznao... Dedu nijednog nisam upoznao, lazem...mamin tata je umro kad sam imao 3 i po godine Da li vise volis ujaka/tetku/strica? Edited May 21 by Milosh76
Shan Jan Posted May 21 Posted May 21 Ujku Koja je kul osobina/prica nekog vaseg rodjaka sa kojom ste se hvalili drugarima kad ste bili mali?
Filozof manijak Posted May 21 Posted May 21 Moj deda je znao da svira gajde, i u češalj do kog kolena unazad znate imena ženske strane familije?
Svemir Zeka Posted May 21 Posted May 21 Do prababe. Ko od vaših predaka ima najkreativnije ime? Meni baba Pena (moja prababa po muško-muškoj liniji)
Biramo Borbu Posted May 21 Posted May 21 Svi sa ordinarnim imenima, bar da ima jedan Jugoslav, nego ni to ... isto pitanje..
Milosh76 Posted May 24 Posted May 24 3 minutes ago, Svemir Zeka said: Vežbe čega? Isto Teretana, aerobik, zumba, joga, vezbe oblikovanja, istezanje, cucnjevi.... Isto
Svemir Zeka Posted May 24 Posted May 24 A, reko da nisu vežbe fizikalne terapije Bila sam pre jedno hm...9 godina Koji neurotransmiter preferirate da vas radi? (Endorfin, serotonin, dopamin, adrenalin....) 1
Recommended Posts