Shan Jan Posted May 7 Posted May 7 Ne. Sta vas vise iznervira, kad neko baci smece na ulicu ili kad ne pokupi za svojim cenjenim najboljim prijateljem?
Svemir Zeka Posted May 7 Posted May 7 15 hours ago, Shan Jan said: Kad ste bili najsrecniji u zivotu? Kad sam rodila dva živa bića. Osim toga, sad 2 hours ago, Shan Jan said: Sta vas vise iznervira, kad neko baci smece na ulicu ili kad ne pokupi za svojim cenjenim najboljim prijateljem? Ufff teško pitanje...oba. Kroacija ili Teja Dora ✌️?
Shan Jan Posted May 10 Posted May 10 Drasticno Shane, drasticno! Nego setio sam se onog staaarog pitanja kad sam naleteo na ovu pesmu: Pa da ponovim, koja vam je jos pesma dobra iz godine kad ste dosli na ovaj svet?
Zico Posted May 10 Posted May 10 Nominujem ceo live album Zappa '88 : The Last U.S. Show. Ako bas moram neku pesmu, neka to bude jedna od obrada Beatlesa sa albuma (I am the Walrus) kao i meni jedan veoma drag instrumental (Sofa #1) Koji od ova tri humora, budi kod vas transfer neprijatnosti, twitter humor, tenis humor ili PL (premier league) humor? 1 1
Svemir Zeka Posted May 13 Posted May 13 Ništa od toga ne pratim, ali recimo Kesić humor Da li volite da potprckujete zadrte u stavovima?
Shan Jan Posted May 14 Posted May 14 Ne, ali mnogo volim da preispitujem tudje stavove, cak i kada se slazem, cisto filozofske rasprave radi Sta je po vama smisao zivota?
Filozof manijak Posted May 14 Posted May 14 4 hours ago, Shan Jan said: Sta je po vama smisao zivota? 1
Klara Posted May 14 Posted May 14 Za mene je to sve ono što mi donosi mir i blagostanje. I krug ljudi koje osećam kao moj dom. Da na kraju dana nemam čega da se stidim i da imam čemu da se radujem u novom danu. Isto pitanje.
Tpojka Posted May 14 Posted May 14 Dobar odnos prema drugima. Kad ste zadnji put podijelili svoj mejl nekome?
Max Morlock Posted May 15 Posted May 15 (edited) Verovatno skoro, advokatskoj kancelariji iz Lagosa koja je preuzela poslove oko nekog neočekivanog nasledstva Isto Edited May 15 by Max Morlock
Tpojka Posted May 15 Posted May 15 Budućem bivšem kolegi juče. Slušate li klasiku upaljene sudomašine?
Recommended Posts