Serena Posted April 1 Posted April 1 (edited) @Shan Janobozavam te Nisam volela ni jednu i nikad ih nisam poklonila za rodjendan ni jednoj devojcici. Spoiler Vise sam za ovu varijantu Da li biste prosetali kraj reke sa sanjanom? Edited April 1 by Serena 1
Sandradjer Posted April 1 Posted April 1 Malo bih ga pojurila uz potok,naglasak na uz Da li volis caj od majcine dusice? 1
Serena Posted April 1 Posted April 1 Da, ali najvise od mente, upravo ga kuvam. Da li vam teze pada punjenje ili praznjenje perilice sudja?
Shan Jan Posted April 2 Posted April 2 Pre mozda nedelju dana Kad ste zadnji put konzumirali nesto sto vam se nije svidelo?
Nikodije Posted April 2 Posted April 2 (edited) evo danas jedno 50 postova na ppp, ali vezbam toleranciju na neprijatnost isto serena ulece kao luis hamilton u krivinu Edited April 2 by Nikodije
Sandradjer Posted April 2 Posted April 2 1 hour ago, Serena said: Ne secam se. Sta ste opsovali kada ste ugazili u psecu kaku? Secam se. Ulica je odzvanjala, kod brazilske ambasade. Jbm ti govno, sta ce ovde jbn govno, udavite se u govnima. Bacila sam te cipele . Prolecne rolnice ili njoke? 2
Svemir Zeka Posted April 2 Posted April 2 1 hour ago, Serena said: Sta ste opsovali kada ste ugazili u psecu kaku? Trebalo je da me čuješ juče, ulicom, preko telefona, šta sam sve izgovorila trećim osobama. Gore od govneta na ulici. Bukvalno za hapšenje, jadan moj sagovornik 1 1
Serena Posted April 2 Posted April 2 (edited) 23 minutes ago, Svemir Zeka said: Trebalo je da me čuješ juče, ulicom, preko telefona, šta sam sve izgovorila trećim osobama. Gore od govneta na ulici. Bukvalno za hapšenje, jadan moj sagovornik Aj na ladjenje 43 minutes ago, Sandradjer said: Prolecne rolnice ili njoke? Ne znam sta su prolecne rolnice, njoke ne volem ajd onda rolnice. Kad se izvicete na nekog, ma koliko on to zasluzio, da li se posle osecate lose? Edited April 2 by Serena 1
Tpojka Posted April 2 Posted April 2 1 minute ago, Serena said: Kad se izvicete na nekog, ma koliko on to zasluzio, da li se posle osecate lose? Ne, osjećam se loše u tom very momentu. Da ne idem u dubiozu šta pod izvikivanjem smatram. Sladoled ili palačinke?
Filozof manijak Posted April 2 Posted April 2 Palačinke uvek i svuda, i samo slatke Salmonela ili kronova boles'?
Recommended Posts