Serena Posted March 1 Posted March 1 Svaka na kojoj se pojavi @Sandradjer Da li biste voleli da upoznate @Shan Jan? 1 1
Sandradjer Posted March 1 Posted March 1 Oooo da. Bas me zanima da li je takva pricalica uzivo . I ume li da slusa, e to me zanima Da li imas vise zenskih ili muskih prijatelja?
Shan Jan Posted March 1 Posted March 1 Ovaj @Sandradjer me vec zna bolje nego ja sebe samog. Vise muskih. Bromance for life Koji forumas/forumasica iz davnih vremena vam nedostaje i zasto? 1
Shan Jan Posted March 2 Posted March 2 Joj mnogi... Marvinovi carsafi, Hazardove analize, Fantom i njegova slovenska mitologija, Ivicka i njeni uradci, Filipenko na anime topicima (aj on se ponekad i vrati iz mrtvih), Vasudeva i njegova simpaticna zivcanost, cela ona luda ekipa sa PPProbe... bezbroj ali bezbroj ljudi koji su dali doprinos forumu. Mozda najvise BigVlada sa astronomije, sta bih dao da sam odrastao sa njim kao starijim bratom isto
Svemir Zeka Posted March 2 Posted March 2 (edited) Nedostaje mi gej ekipa: mango, APACH, Glorfilndel. Mislim pojma nemam jesu li bili na ppp uopšte. Bila beše i Hippie? Bata Ilich, Mr.Smith Edited March 2 by Svemir Zeka
Sandradjer Posted March 2 Posted March 2 Ne znam vam te likove. Nedostaje maheem, s njim sam se sretala na raznim temama Sledeci je bas lenj danas 1
Tpojka Posted March 2 Posted March 2 Toliko da je zaboravio da uradi tradicionalnih 11 sklekova pa se razmišlja kako da ih ubudži izmedju obroka, TV-a, kompjutera i telefona. Desi li ti se ponekad da pomiješaš teme na forumu?
Milosh76 Posted March 3 Posted March 3 Kajgana sa sunkom i mladim sirom, kobasica przena ili kuvana virsla uz jogurt i kafu posle Sta jesti u kafani?
Milosh76 Posted March 3 Posted March 3 Seriju Line of duty, ako nisi gkedao - obavezno. Ima u sbb video klubu Isto 1
Shan Jan Posted March 4 Posted March 4 Jebga, ne gledam akcije. Moze anime? Da li kada vam gori sveca volite da stavljate istopljeni vosak na vrh u nadi da ce duze da traje?
Sandradjer Posted March 5 Posted March 5 Ne Da li stavljas ono kamenje u wc solju i zagadjujes zivotnu sredinu?
Serena Posted March 5 Posted March 5 Ne znam na koje kamenje mislis Svakako odgovor je ne. Mimoze, visibabe, narcisi ili lale?
Recommended Posts