Klara Posted February 29, 2024 Posted February 29, 2024 Mlađa sam od nastanka Jugoslavije, a starija od njenog raspada, pa mi je nezgodno pitanje o partizanskim pesmama. Znam par, ali ne bude u meni sentimentalnost. Brazilska, uvek kada je čujem, zamirišu kafa i jutro bez žurbe: Šta skrivate od sebe, a šta skrivate od drugih?
Ras Posted February 29, 2024 Posted February 29, 2024 3 hours ago, Nikodije said: Pešak kad postane dama. Peško 1
Svemir Zeka Posted February 29, 2024 Posted February 29, 2024 1 hour ago, Ras said: Peško Ti danas samo peško/peške... 1
Tpojka Posted February 29, 2024 Posted February 29, 2024 Oh, pozdrav Klarino pitanje. Kako si? Spoiler Prijateljima ne skrivam ništa. Straha nema. Da li ste više nasmijani ili nervozni? 1
Sandradjer Posted March 1, 2024 Posted March 1, 2024 Nasmijana, medju prijateljima siroko poznata po cerekanju Da li radis sklekove? 2
Klara Posted March 1, 2024 Posted March 1, 2024 Ako je to onaj radio sa narodnom, jesam i mogu da kažem da im je dobra muzika, lepo legne uz nedeljni ručak. : D Jel zabavljate sebe posle anestezije kod zubara, kad namerno pokušavate da pričate i pijete nešto, a zvučite kao usporen Šešelj? 1 1
Tpojka Posted March 1, 2024 Posted March 1, 2024 2 hours ago, Sandradjer said: Da li radis sklekove? Evo jutros uradio 10 kilavih sa ciljem da do kraja godine uradim 316 (kilavih)/dy. Pa da vidimo dokle će to da dogura. 23 minutes ago, Klara said: Jel zabavljate sebe posle anestezije kod zubara, kad namerno pokušavate da pričate i pijete nešto, a zvučite kao usporen Šešelj? Ne, jedva čekam da prodje. Da li ste već ispunili neki od novogodišnjih zavjeta sebi?
Sandradjer Posted March 1, 2024 Posted March 1, 2024 Za sada da. Lepo se ponasam Da li pratis beoviziju?
Shan Jan Posted March 1, 2024 Posted March 1, 2024 Ne bas Sta su vam ljudi koji vas dobro poznaju rekli o vama sto ste se iznenadili?
Sandradjer Posted March 1, 2024 Posted March 1, 2024 Da imam strah od neuspeha Koja ti je omiljena tema na forumu?
Recommended Posts