Klara Posted February 29 Posted February 29 Mlađa sam od nastanka Jugoslavije, a starija od njenog raspada, pa mi je nezgodno pitanje o partizanskim pesmama. Znam par, ali ne bude u meni sentimentalnost. Brazilska, uvek kada je čujem, zamirišu kafa i jutro bez žurbe: Šta skrivate od sebe, a šta skrivate od drugih?
Ras Posted February 29 Posted February 29 3 hours ago, Nikodije said: Pešak kad postane dama. Peško 1
Svemir Zeka Posted February 29 Posted February 29 1 hour ago, Ras said: Peško Ti danas samo peško/peške... 1
Tpojka Posted February 29 Posted February 29 Oh, pozdrav Klarino pitanje. Kako si? Spoiler Prijateljima ne skrivam ništa. Straha nema. Da li ste više nasmijani ili nervozni? 1
Sandradjer Posted March 1 Posted March 1 Nasmijana, medju prijateljima siroko poznata po cerekanju Da li radis sklekove? 2
Klara Posted March 1 Posted March 1 Ako je to onaj radio sa narodnom, jesam i mogu da kažem da im je dobra muzika, lepo legne uz nedeljni ručak. : D Jel zabavljate sebe posle anestezije kod zubara, kad namerno pokušavate da pričate i pijete nešto, a zvučite kao usporen Šešelj? 1 1
Tpojka Posted March 1 Posted March 1 2 hours ago, Sandradjer said: Da li radis sklekove? Evo jutros uradio 10 kilavih sa ciljem da do kraja godine uradim 316 (kilavih)/dy. Pa da vidimo dokle će to da dogura. 23 minutes ago, Klara said: Jel zabavljate sebe posle anestezije kod zubara, kad namerno pokušavate da pričate i pijete nešto, a zvučite kao usporen Šešelj? Ne, jedva čekam da prodje. Da li ste već ispunili neki od novogodišnjih zavjeta sebi?
Shan Jan Posted March 1 Posted March 1 Ne bas Sta su vam ljudi koji vas dobro poznaju rekli o vama sto ste se iznenadili?
Sandradjer Posted March 1 Posted March 1 Da imam strah od neuspeha Koja ti je omiljena tema na forumu?
Recommended Posts