February 29, 20241 yr Mlađa sam od nastanka Jugoslavije, a starija od njenog raspada, pa mi je nezgodno pitanje o partizanskim pesmama. Znam par, ali ne bude u meni sentimentalnost. Brazilska, uvek kada je čujem, zamirišu kafa i jutro bez žurbe: Šta skrivate od sebe, a šta skrivate od drugih?
February 29, 20241 yr Oh, pozdrav Klarino pitanje. Kako si? Spoiler Prijateljima ne skrivam ništa. Straha nema. Da li ste više nasmijani ili nervozni?
March 1, 20241 yr Ako je to onaj radio sa narodnom, jesam i mogu da kažem da im je dobra muzika, lepo legne uz nedeljni ručak. : D Jel zabavljate sebe posle anestezije kod zubara, kad namerno pokušavate da pričate i pijete nešto, a zvučite kao usporen Šešelj?
March 1, 20241 yr 2 hours ago, Sandradjer said: Da li radis sklekove? Evo jutros uradio 10 kilavih sa ciljem da do kraja godine uradim 316 (kilavih)/dy. Pa da vidimo dokle će to da dogura. 23 minutes ago, Klara said: Jel zabavljate sebe posle anestezije kod zubara, kad namerno pokušavate da pričate i pijete nešto, a zvučite kao usporen Šešelj? Ne, jedva čekam da prodje. Da li ste već ispunili neki od novogodišnjih zavjeta sebi?