Klara Posted February 25 Posted February 25 U prigovoru za struju sam opsovala celu familiju lopovskom EPSu. Jeste li nekad imali želju za neobičnom tetovažom ili pirsingom?
Svemir Zeka Posted February 25 Posted February 25 Jesam, pirs u obrvi 1996. Tada je to imao samo Majk Paton. I tatuove svakakve, ali na kraju nemam ništa. Isto
Tpojka Posted February 25 Posted February 25 Mindjušu u nekom periodu Osnovne škole koja mi promptno nije dozvoljena. Tetovaže mi se, koliko se sjećam, nikad nisu svidjale. Najbolji glas-izvedba u YU rock misiji?
Sandradjer Posted February 26 Posted February 26 Ma Zdravko Colic zadovoljio Koja je lepsa boja, zuta ili narandzasta?
Tpojka Posted February 26 Posted February 26 Narandžasta. Znaš li kako se na esperantu kaže "dobro sam"?
Tpojka Posted February 26 Posted February 26 8 minutes ago, Klara said: Ne znam, ali zanima me kako se kaže. Čitam neke fraze ovde. 9 minutes ago, Klara said: Znaš esperanto? 😯 Ne znam. U kojoj zemlji su žene prvi put glasale? 1
Klara Posted February 26 Posted February 26 Novi Zeland! Šta se smatra početkom kinematografije i nemih filmova? 1
Tpojka Posted February 26 Posted February 26 The Wright Brothers flight? Ime kojeg još lika, osim voditeljevog, pamtiš iz GNAWEYA?
Milosh76 Posted February 27 Posted February 27 (edited) Vule vu kuse avek mua s suar 😃 Isto Edited February 27 by Milosh76 1 2
Klara Posted February 27 Posted February 27 Fare il ponte, kao produženi vikend, dodavanje slobodnog dana na vikend da bi odmor bio duži. Doslovno, izgradnja mosta. I ustaljeno dolče vita. 🍹 Može isto. 1
Sandradjer Posted February 27 Posted February 27 Hasta siempre Comandante Da li te je danas produvai vetar?
Recommended Posts