Shan Jan Posted February 22 Posted February 22 16 minutes ago, Tpojka said: Kad kupim novi set uložaka za brijač i dalje se beznadežno giljam ostacima starih. U to ime sam juče pobacao sve i jedan stari. Isto. Bilo kad sam bio mladji, sad kad znam da i ja necu trajati vecno, lakse mi je da prihvatim da ista sudbina ceka i ono sto koristim Jel i vas nervira sto sve sto kupujete se menja? Ono nadjete miris koji vam odgovara i sledece godine kupite opet taj al cvrc, nije isti iako se isto zove. Ili patike koje konacno odgovaraju vasoj nozi al cvrc dodje sledeca sezona i trazi jovo nanovo. Ili novi GUI software-a koji koristite a na koji ste se taman navikli. Znam znam, u gadnog dedu rastem
Sandradjer Posted February 23 Posted February 23 Nisam primetila da se bas toliko menja sve Da li danas biti na autopilotu ili se unositi u posao?
Shan Jan Posted February 23 Posted February 23 Telo ce ti reci samo Da li pojesti jedan burek sa kolenicom ili dva?
Serena Posted February 23 Posted February 23 (edited) 5 hours ago, Shan Jan said: Telo ce ti reci samo Da li pojesti jedan burek sa kolenicom ili dva? Zezas da postoji burek sa kolenicom? Svinjska ili teleća koljenica? Obe Volite li prazan burek? Edited February 23 by Serena
Klara Posted February 23 Posted February 23 (edited) @Serena Potraži Burek Stankoski. Nisam nikad jela prazan, ali kako volim da skidam hrskavu koricu sa bureka i pita, ne bi me čudilo da mi se dopadne. Kako sve volite da jedete marinirane šampinjone, osim za stavljanje na pizzu? Edited February 23 by Klara 1
Svemir Zeka Posted February 23 Posted February 23 U salatama, same.....u testima 🥲 Nemarinirane obožavam u sosovima. Kako neko može da ne voli pečurke? 😱
Serena Posted February 23 Posted February 23 Moze da bude alergican na njih. 31 minutes ago, Klara said: @Serena Potraži Burek Stankoski Samo u Beogradu? 32 minutes ago, Klara said: Kako sve volite da jedete marinirane šampinjone, osim za stavljanje na pizzu? Uz palentu, rucak na brzaka 😉 Da li kisa koja pada u trenutku kad iznosite kofere i pakujete stvari u auto moze da vam pokvari raspolozenje? Ili zabrine ako pakujete i skije 😬
Shan Jan Posted February 23 Posted February 23 Ovo je bio neko pancevacki. Morao sam i rucak da batalim koliko je jak. A i ja sam kao mali obozavao prazan. Nista ne moze da pokvari raspolozenje kad kreces na odmor Sta je najopasnije sto ste uradili u zadnje vreme?
Ras Posted February 23 Posted February 23 U liftu sam, pri odlasku sa posla pitao pomoćnicu direktorke na koji sprat? i pritisnuo 0 ne čekejući odgovor. Isto. 2
Sandradjer Posted February 24 Posted February 24 Nista Sta je najgluplje sto ste uradili u poslednje vreme?
Milosh76 Posted February 25 Posted February 25 Kupio sam 6 pari carapa-nazuvke za 10e koje su mi male. Isto
Svemir Zeka Posted February 25 Posted February 25 Kupovina naočara koje previše koštaju, na administrativnu zabranu Šta je najpametnije što ste u poslednje vreme uradili?
Recommended Posts