Milosh76 Posted February 21 Posted February 21 Sandrajder, ti si zauzeta grickanjem sargarepe 😃 Sledeci ima smedje oci 2
Milošica Posted February 21 Posted February 21 Tako je Mišo. Sledeći ume da ih obrne da se vide samo beonjače. 1
Svemir Zeka Posted February 21 Posted February 21 45 minutes ago, Milosh76 said: Sandrajder, ti si zauzeta grickanjem sargarepe 😃 Ipak....Jaka je ona konkurencija, ali ipak ova količina logoreje je teško savladiva 1
Tpojka Posted February 21 Posted February 21 6 minutes ago, Svemir Zeka said: Ipak Ona(j) što poruči kraću kafu.
Tpojka Posted February 22 Posted February 22 Kako je većina stvari laka za dostići ukoliko nema deficita volje. Šta vas uopšte nije iznenadilo?
Sandradjer Posted February 22 Posted February 22 53 minutes ago, Shan Jan said: 8 ujutru Zivot punim plucima ili zivot pune kuce? Ne razumem pitanje 1
Shan Jan Posted February 22 Posted February 22 Puna kuca u smislu velika porodica ili puna pluca u smislu avanturistickog zivota 1
Klara Posted February 22 Posted February 22 A zašto ne obe opcije? Kako ste savladali neki strani jezik potreban za posao? Da li vam je bilo dovoljno znanje stečeno kroz školovanje ili ste morali na privatne časove? Ili vam je sve to leglo kroz čestu komunikaciju sa strancima? 1 1
Shan Jan Posted February 22 Posted February 22 Samo sam Engleski koristio. Znanje iz skole je bilo dovoljno da me razumeju na pocetku iako sam verovatno izgledao kao orangutan koji prica znakovnim jezikom a vremenom sam naucio kroz praksu. isto
Svemir Zeka Posted February 22 Posted February 22 Engleski, kroz posao i nemam pojma...gledajući filmove Ruski znam na nivou da uđem u kafić i tražim piće, možda i malo bolje, taman da mi se Rusi smeju Deca mi pričaju engleski: ćerka bolje od mene, sin na nivou kako sam pričala u srednjoj Koji jezik bi vam išao lagano.da ga učite od početka sad...a po vašoj proceni?
Klara Posted February 22 Posted February 22 4 hours ago, Klara said: A zašto ne obe opcije? Quote Puna kuca u smislu velika porodica ili puna pluca u smislu avanturistickog zivota @Shan Jan Šta je problem? : D Osim ako ti pod avanturističkim životom ne podrazumevaš švaleraciju. E, onda me nisi shvatio. Ja kažem da je moguće imati porodicu i da vam život bude zajednička avantura, odsećićutitajmalipalacsuncetitvoje. 28 minutes ago, Svemir Zeka said: Koji jezik bi vam išao lagano da ga učite od početka sad...a po vašoj proceni? Italijanski. Oh ragazzo, che begli occhi che hai!!! Jel vas privlači nešto orijentalno? Kultura, jezik, miris, filmovi, muzika, nešto? 1
Recommended Posts