Serena Posted February 21 Posted February 21 32 minutes ago, Klara said: Pitala sam ko je zgodan, ne koga bi oženio i vaspitavao decu sa njom. Šta vas vraća u ravnotežu? Zagrljaj. 1 minute ago, Milosh76 said: Putovanja Sta vas izbacuje iz ravnoteze? Kad me neko zbog pogresnog akcenta ne razume. Da li cesto grlite ljude iz okruzenja? 1 2
Shan Jan Posted February 21 Posted February 21 I grlim i tapsem i stipam i gurkam i lupam po dupetu... uglavnom muske naravno Ajmo opet sta vas izbaci iz ravnoteze 2
Sandradjer Posted February 21 Posted February 21 Gradski prevoz Koliko puta dnevno izadjete iz stana/kuce u proseku? 1
Serena Posted February 21 Posted February 21 4-5 Slavite li drugi rodjendan? Spoiler Ja da, na 8.Mart pre 10 godina kacila zavesu, nesto se spetljala i pala na ledja sa cetvrte precke. Tresnem glavom o pod i ostanem ziva. Bez preloma ali sva u modricama. Do tad nisam ucestvovala u proslavama 8. Marta, a od tad ga obelezavam kao drugi rodjendan. 2
Shan Jan Posted February 21 Posted February 21 20 minutes ago, Serena said: 4-5 Slavite li drugi rodjendan? Hide contents Ja da, na 8.Mart pre 10 godina kacila zavesu, nesto se spetljala i pala na ledja sa cetvrte precke. Tresnem glavom o pod i ostanem ziva. Bez preloma ali sva u modricama. Do tad nisam ucestvovala u proslavama 8. Marta, a od tad ga obelezavam kao drugi rodjendan. Ne ali ostavljam isto pitanje za druge, super je 1
Sandradjer Posted February 21 Posted February 21 Ne Da li sam ja vise ekstrovertan ili introvertan tip licnosti? 1
Serena Posted February 21 Posted February 21 Ti si jedna dusa draga Prosledjujem pitanje nekom strucnijem. 1
Nikodije Posted February 21 Posted February 21 (edited) sand rajder je ambivert™ 1/1 Edited February 21 by Nikodije 1
Sandradjer Posted February 21 Posted February 21 5 minutes ago, Tpojka said: Nekom ko može da pogleda? Isto. Od moderatora sam vise ocekivala
Sandradjer Posted February 21 Posted February 21 Mislis na tip licnosti ili na to sto sam vise od tebe ocekivala?
Tpojka Posted February 21 Posted February 21 Just now, Sandradjer said: Mislis Da. Pretpostavite Sandrudjer. Disclaimer: Šala. Ne pokušavati kod kuće. 1
Svemir Zeka Posted February 21 Posted February 21 Sand rajder je ekstravert, ne pretpostavljam no znam. Ko više blebeće u RL, šta mislite, Sand rajder ili ja? 1 1
Recommended Posts