February 21, 20241 yr 32 minutes ago, Klara said: Pitala sam ko je zgodan, ne koga bi oženio i vaspitavao decu sa njom. Šta vas vraća u ravnotežu? Zagrljaj. 1 minute ago, Milosh76 said: Putovanja Sta vas izbacuje iz ravnoteze? Kad me neko zbog pogresnog akcenta ne razume. Da li cesto grlite ljude iz okruzenja?
February 21, 20241 yr I grlim i tapsem i stipam i gurkam i lupam po dupetu... uglavnom muske naravno Ajmo opet sta vas izbaci iz ravnoteze
February 21, 20241 yr 4-5 Slavite li drugi rodjendan? Spoiler Ja da, na 8.Mart pre 10 godina kacila zavesu, nesto se spetljala i pala na ledja sa cetvrte precke. Tresnem glavom o pod i ostanem ziva. Bez preloma ali sva u modricama. Do tad nisam ucestvovala u proslavama 8. Marta, a od tad ga obelezavam kao drugi rodjendan.
February 21, 20241 yr 20 minutes ago, Serena said: 4-5 Slavite li drugi rodjendan? Hide contents Ja da, na 8.Mart pre 10 godina kacila zavesu, nesto se spetljala i pala na ledja sa cetvrte precke. Tresnem glavom o pod i ostanem ziva. Bez preloma ali sva u modricama. Do tad nisam ucestvovala u proslavama 8. Marta, a od tad ga obelezavam kao drugi rodjendan. Ne ali ostavljam isto pitanje za druge, super je
February 21, 20241 yr 5 minutes ago, Tpojka said: Nekom ko može da pogleda? Isto. Od moderatora sam vise ocekivala
February 21, 20241 yr Just now, Sandradjer said: Mislis Da. Pretpostavite Sandrudjer. Disclaimer: Šala. Ne pokušavati kod kuće.
February 21, 20241 yr Sand rajder je ekstravert, ne pretpostavljam no znam. Ko više blebeće u RL, šta mislite, Sand rajder ili ja?