Tpojka Posted February 20 Posted February 20 Nemam pojma. Do kojeg sprata ste se najviše penjali [ukupno] bez lifta?
Svemir Zeka Posted February 20 Posted February 20 Do 17./18. I to u različitim zgradama Da li vam je mladost prošla u ludostima?
Sandradjer Posted February 20 Posted February 20 (edited) Ne. Mozda ce starost, planiram da budem neka krepka bakica (ajbozezdravlja) Da li mozes da napravis spagu? Edited February 20 by Sandradjer
Serena Posted February 20 Posted February 20 Da A pravili kolut? Spoiler Setih se prvog casa aikida mog sina, pozvani bili i roditelji. Radili zajedno neke jednostavne vezbice i ajd kolut napred ko moze. Ja ubedjena da mogu. Prevrnem se i ne znam gde sam jedva ustanem, a hodam kao dete posle vrcenja u krug 1 1 2
Svemir Zeka Posted February 20 Posted February 20 E to nisam, nje znaju 🤷 Da li si upoznao/la osobu koja kao da je projektovana rođenjem baš za tebe? 1
Serena Posted February 20 Posted February 20 Ne... 9 hours ago, Sandradjer said: Neki za bebe Ko je najlepsi teniser? D(F)eliciano Lopez Da li ste bili ludo zaljubljeni u neku poznatu licnost?
Klara Posted February 20 Posted February 20 Joj, bože, u Petra Jelića. <3 Ko vam je iz sveta politike baš zgodna i šaramantna pojava?
Shan Jan Posted February 21 Posted February 21 Joj boze nemoj ta teska pitanja Ne vredi, bukvalno mi se svi gade. Ko je osoba koju najvise cenite u zivotu i zasto?
Serena Posted February 21 Posted February 21 Moju mamu Imala je uzasno tezak zivot (sa deset godina ostala bez majke, ona i cetiri godine starija sestra preuzele brigu o sestoclanoj porodici), uvek bila vedra i nasmejana. Šila, štrikala, kuvala, mesila, kopala, malterisala, krecila i nikada nije dangubila. Svima je ostala u lepom secanju. Mnogo mi nedostaje... Uh @Shan Janrasplaka me na sabajle. Isto pitanje 4 1
Shan Jan Posted February 21 Posted February 21 Moju tetku. Neverovatno psihicki jaka i odgovorna osoba a sa druge strane puna topline i razumevanja. Nisam ni kod koga video takvu kombinaciju. Uz to i skromna i zahvalna. Prosla kroz rat, zavrsila u izbeglistvu, mucila se i nikad nije poklekla. Uz to i pola zivota brine o sinu sa psihickim problemima, prakticno bez tudje pomoci. Ima osoba koje vise volim ali nikog ne cenim kao nju. Isto 1 3
Klara Posted February 21 Posted February 21 7 hours ago, Shan Jan said: Ne vredi, bukvalno mi se svi gade. Maa ajdeeeee, čak i Eva Kaili? 7 hours ago, Shan Jan said: Ko je osoba koju najvise cenite u zivotu i zasto? Lepo pitanje. Moji roditelji, ali postalo bi mi jako teško kad bih počela da nabrajam razloge. Velika je sreća nositi u sebi roditeljsku ljubav, čak i kao sećanje. Može isto, neko će već odgovoriti normalnije od mene. <3 1 1
Shan Jan Posted February 21 Posted February 21 18 minutes ago, Klara said: Vidim i ona bila malo po zatvorima zbog korupcije. Znaci samo hate fuck, nista ljubav
Klara Posted February 21 Posted February 21 Pitala sam ko je zgodan, ne koga bi oženio i vaspitavao decu sa njom. Šta vas vraća u ravnotežu?
Recommended Posts