Klara Posted February 17 Posted February 17 Vikend je i želim da _____. Dovršite. edit: jel vikend, hahah? Izgubih pojam o vremenu, bem ti posao.
Serena Posted February 17 Posted February 17 (edited) 5 hours ago, Klara said: Greska Edited February 17 by Serena
Serena Posted February 17 Posted February 17 1 minute ago, Klara said: Vikend je i želim da _____. Dovršite. Osisam asparaguse Tri osisana ovog mi zao Isto pitanje 1
Klara Posted February 17 Posted February 17 (edited) Hoćeš da me svu izgricka radoznalost, to hoćeš! edit: mislim na grešku @Serena Edited February 17 by Klara 1
Milosh76 Posted February 17 Posted February 17 58 minutes ago, Serena said: Isto pitanje Da odem u Trst na kafu. Eee, bio sam u Trstu na kafi malopre 😃 Isto
Shan Jan Posted February 17 Posted February 17 ...umrem kolko sam se prezdro gulasa od divlje svinje. isto
Sandradjer Posted February 18 Posted February 18 Vikend je i zalim sto se zavrsava uskoro Kad si poslednji put jeo/jela butkicu?
Shan Jan Posted February 18 Posted February 18 Ne skoro, nisam neki ljubitelj. Da mozete da promenite jednu stvar na ovoj planeti sta bi to bilo?
Sandradjer Posted February 19 Posted February 19 Vecito prolece na planeti Zemlji Da li je bitniji miris ili ukus?
Svemir Zeka Posted February 19 Posted February 19 Prekovremeno Mažete li se kremama u velikoj količini?
Serena Posted February 19 Posted February 19 (edited) Ne ni u tragovima jer sam alergicna na nesto cega ima u svim kozmetickim proizvodima. Koristite li omeksivac za ves? Edited February 19 by Serena
Recommended Posts