Milošica Posted February 16 Posted February 16 (edited) Norveška, Engleska(Liverpul, London, možda Njukasl), Rumunija(Transilvanija), SAD(Nju Orleans, Sinsinati, možda DC), Turska(da budem bogat u Istanbulu), Letonija(Riga), Nemačka(Bavarska, možda i Hamburg), Južna Afrika(da budem bogat u Pretoriji) Što se @Shan Jan, vidi za sebe i Budimpeštu, ili eventualno da budeš bogat u Napulju, možda i Španija Isto Edited February 16 by Milošica 1
Serena Posted February 16 Posted February 16 Ako bih morala da se selim iz Italije onda Slovenija, Kranjska Gora. U Madjarsku nikako, mislim da taj jezik u zivotu ne bih naucila. (zivela jedno vreme u Subotici i nisam makla od tešik i ksnm sipen ). Isto
Sandradjer Posted February 16 Posted February 16 1 hour ago, Milosh76 said: Samo im je klima blagi uzas, kao i u Holandiji. Malo se presece zima odlaskom na Karibe. Cesto u juzne krajeve i taaako 1
Shan Jan Posted February 16 Posted February 16 5 minutes ago, Serena said: Ako bih morala da se selim iz Italije onda... Koje fleksovanje 2 minutes ago, Sandradjer said: Malo se presece zima odlaskom na Karibe. Cesto u juzne krajeve i taaako Zasto otici u zemlju gde koristis jedini odmor koji imas da odes u toplije krajeve kad mozes da zivis u toplijim krajevima cele godine 1
Sandradjer Posted February 16 Posted February 16 1 minute ago, Shan Jan said: Koje fleksovanje Zasto otici u zemlju gde koristis jedini odmor koji imas da odes u toplije krajeve kad mozes da zivis u toplijim krajevima cele godine U tim zemljama je leti znatno bolji zivot, nema vrelina. Svakako ne tvrdim da je belgijska klima idealna, ali kad se sve sracuna deluje mi primamljivo 1
Shan Jan Posted February 16 Posted February 16 Realno ti si i upala u bure sa serotoninom pa te zabole za sivilo. Mi smoreni idemo samo tamo gde sunce greje 11 meseci u godini 2
Serena Posted February 16 Posted February 16 U vreme korone pricalo se o tome kako ide vakcinacija po evropskim zemljama i Belgija je tu bila u zaostatku, rekose da je moguci razlog to sto imaju 48% muslimanskog stanovnistva, doseljenika iz Afrike. Bas sam se iznenadila. Za desetak godina mozda bude obavezna burka na ulicu, @Sandradjer dzaba si onda mindjuse kupovala, samo ukucani ce moci da ih vide 😂 2
Tpojka Posted February 16 Posted February 16 1 hour ago, Serena said: Isto Weather in The Hawaiian Islands is very consistent, with only minor changes in temperature throughout the year. There are really only two seasons in Hawaiʻi: summer (kau) from May to October and winter (hoʻoilo) from November to April. The average daytime summer temperature at sea level is 85° F (29.4° C), while the average daytime winter temperature is 78° (25.6° C). Temperatures at night are approximately 10° F lower than the daytime. Ako bi do kraja života živio na različitim mjestima seleći se svaka 4 mjeseca, koja prva 3 grada bi to bila?
Klara Posted February 16 Posted February 16 Nisam, ali jesam se jednom baš uplašila. Šta očekujete sa nemirom, osim računa za struju? 🙃
Milosh76 Posted February 16 Posted February 16 1 hour ago, Tpojka said: Krenuo bih redom: Zagreb, Ljubljana, Beč. Može isto. Rim... Pa Rim... I opet Rim... A bez sale... Rim, Sevilja i Siena 1
Milosh76 Posted February 16 Posted February 16 17 minutes ago, Klara said: Šta očekujete sa nemirom, osim računa za struju? 🙃 Da li ce mi stici kazna za prekrsaj u saobracaju. Opet 3 grada...
Recommended Posts