Shan Jan Posted February 15 Posted February 15 3 minutes ago, Sandradjer said: Jel mozemo mi koji jesmo u Srbiji? Glupi matematicar, nisam lepo slozio recenicu. Hteo sam da kazem grad u kome niste ziveli
Svemir Zeka Posted February 15 Posted February 15 (edited) U Srbiji? Aj malo ću proširiti nabosnu. Rekla bih Sarajvo, al tamo sam živela. Onda...Mostar, Jajce, Trebinje. U Srbiji negde zapadno....Ljubovija, Bajina Bašta. Uvek sam se ložila potpuno iracionalno na Novu Varoš. Sve gde ima četinara. U Rvackoj: Rovinj, Opatija, Rijeka. U CG: HN. U Sloveniji: bilo gde. U Makedoniji: Ohrid. Isto, proširujem na Jugoslaviju Edited February 15 by Svemir Zeka
Shan Jan Posted February 16 Posted February 16 2 hours ago, Svemir Zeka said: U Srbiji? Aj malo ću proširiti nabosnu. Rekla bih Sarajvo, al tamo sam živela. Onda...Mostar, Jajce, Trebinje. U Srbiji negde zapadno....Ljubovija, Bajina Bašta. Uvek sam se ložila potpuno iracionalno na Novu Varoš. Sve gde ima četinara. U Rvackoj: Rovinj, Opatija, Rijeka. U CG: HN. U Sloveniji: bilo gde. U Makedoniji: Ohrid. Isto, proširujem na Jugoslaviju Srbija: Divcibare Bosna: Sarajevo Hrvatska: Makarska Slovenija: Piran Crna Gora: Herceg Novi Makedonija: Ohrid Isto 1
Sandradjer Posted February 16 Posted February 16 Ljubljana Zagreb Sarajevo Podgorica Skoplje Beograd Racunam da su najveci gradovi U kojoj zemlji ne biste ziveli nikad, a da je bezbedna i sigurna za zivot?
Svemir Zeka Posted February 16 Posted February 16 45 minutes ago, Sandradjer said: Ljubljana Zagreb Sarajevo Podgorica Skoplje Beograd Racunam da su najveci gradovi Ohrid je lepši sto puta od Skoplja, biliv mi 2
Svemir Zeka Posted February 16 Posted February 16 48 minutes ago, Sandradjer said: U kojoj zemlji ne biste ziveli nikad, a da je bezbedna i sigurna za zivot? U Bugarskoj Isto 1
Shan Jan Posted February 16 Posted February 16 Bilo sta sto se granici sa polarnim krugom. U kojoj zemlji bi ste ziveli da se ne brinete za one sitnice tipa visina plate, zdravstvo, kriminal i sl.
Sandradjer Posted February 16 Posted February 16 Zemlja po mojoj meri je Belgija, ima discipline, ima opustanja, ima skoljki, ima umetnosti, ima sporta, sve je blizu. Ukratko, jedan fin zivot bi bio tamo. Isto pitanje
Shan Jan Posted February 16 Posted February 16 (edited) Juzna Afrika. Ima svih rasa i nacija ovog sveta, ima najrazlicitijih kultura i jezika, nacina zivota, megalopolisi od 10 miliona, mali ususkani gradici, sela... plus sve sto vam padne na pamet od prirode - okean, reke, ogromni vodopadi, pustinje, prasume, kontinentalna klima, planine i ravnice, sume i livade i... najbolje vino na svetu. Tu je i neverovatni divlji svet, da zacini. A da i sunca koliko hoces. No, najbitnije, jedan avanturisticki pristup zivotu koji civilizacija nije uspela skroz da ubije i pacifikuje. Jebe samo sto je drzava u sranju za koje Srbija 90tih deluje kao Las Vegas. Isto. Edit: Kad malo razmislim, mozda se odselim u Australiju, to mi deluje kao Juzna Afrika ali koja funkcionise Edited February 16 by Shan Jan
Milosh76 Posted February 16 Posted February 16 59 minutes ago, Sandradjer said: Zemlja po mojoj meri je Belgija, ima discipline, ima opustanja, ima skoljki, ima umetnosti, ima sporta, sve je blizu. Ukratko, jedan fin zivot bi bio tamo. Isto pitanje Samo im je klima blagi uzas, kao i u Holandiji. Italija ili Spanija zemlja snova. P.S. Slovenija kao zemlja koja ima sve Isto
Recommended Posts