Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

Norveška, Engleska(Liverpul, London, možda Njukasl), Rumunija(Transilvanija), SAD(Nju Orleans, Sinsinati, možda DC), Turska(da budem bogat u Istanbulu), Letonija(Riga), Nemačka(Bavarska, možda i Hamburg), Južna Afrika(da budem bogat u Pretoriji)

Što se @Shan Jan, vidi za sebe i Budimpeštu, ili eventualno da budeš bogat u Napulju, možda i Španija

Isto

Edited by Milošica

• Replies 14.7k
  • Views 546.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

Norveška, Island, Aljaska

Isto

Ako bih morala da se selim iz Italije onda Slovenija, Kranjska Gora.

U Madjarsku nikako, mislim da taj jezik u zivotu ne bih naucila. 

(zivela jedno vreme u Subotici i nisam makla od tešik i ksnm sipen :lolol:). 

Isto

1 hour ago, Milosh76 said:

Samo im je klima blagi uzas, kao i u Holandiji.

Malo se presece zima odlaskom na Karibe. Cesto u  juzne krajeve i taaako :)

5 minutes ago, Serena said:

Ako bih morala da se selim iz Italije onda...

Koje fleksovanje :nobles:

2 minutes ago, Sandradjer said:

Malo se presece zima odlaskom na Karibe. Cesto u  juzne krajeve i taaako :)

Zasto otici u zemlju gde koristis jedini odmor koji imas da odes u toplije krajeve kad mozes da zivis u toplijim krajevima cele godine :surfing:

1 minute ago, Shan Jan said:

Koje fleksovanje :nobles:

Zasto otici u zemlju gde koristis jedini odmor koji imas da odes u toplije krajeve kad mozes da zivis u toplijim krajevima cele godine :surfing:

U tim zemljama je leti znatno bolji zivot, nema vrelina. Svakako ne tvrdim da je belgijska klima idealna, ali kad se sve sracuna deluje mi primamljivo

Realno ti si i upala u bure sa serotoninom pa te zabole za sivilo. Mi smoreni idemo samo tamo gde sunce greje 11 meseci u godini :wub:

U vreme korone pricalo se o tome kako ide vakcinacija po evropskim zemljama i Belgija je tu bila u zaostatku, rekose da je moguci razlog to sto imaju 48% muslimanskog stanovnistva, doseljenika iz Afrike. 

Bas sam se iznenadila. Za desetak godina mozda bude obavezna burka na ulicu, @Sandradjer dzaba si onda mindjuse kupovala, samo ukucani ce moci da ih vide 😂

1 hour ago, Serena said:

Isto

Weather in The Hawaiian Islands is very consistent, with only minor changes in temperature throughout the year. There are really only two seasons in Hawaiʻi: summer (kau) from May to October and winter (hoʻoilo) from November to April. The average daytime summer temperature at sea level is 85° F (29.4° C), while the average daytime winter temperature is 78° (25.6° C). Temperatures at night are approximately 10° F lower than the daytime.

Ako bi do kraja života živio na različitim mjestima seleći se svaka 4 mjeseca, koja prva 3 grada bi to bila?

Lisabon, Rim, Madrid

aj isto

Krenuo bih redom: Zagreb, Ljubljana, Beč.

Može isto.

Rim, Vipiteno, Subotica :heart:

Da li ste hipohondri? 

Nisam, ali jesam se jednom baš uplašila.

Šta očekujete sa nemirom, osim računa za struju? 🙃

1 hour ago, Tpojka said:

Krenuo bih redom: Zagreb, Ljubljana, Beč.

Može isto.

Rim... Pa Rim... I opet Rim...

A bez sale... Rim, Sevilja i Siena

17 minutes ago, Klara said:

Šta očekujete sa nemirom, osim računa za struju? 🙃

Da li ce mi stici kazna za prekrsaj u saobracaju.

Opet 3 grada...