Sandradjer Posted February 14 Posted February 14 9 hours ago, Serena said: Ubola si bas ono pice koje osim prosecca volim najvise Da me se setis dok kod Sinera ispijas Martini . Eeee to je zivot 1
Leia Posted February 14 Posted February 14 11 hours ago, Shan Jan said: koji vam je omiljen predmet u kuci? Velelepni kauč u dnevnom, pri vrhu liste razloga zašto sam u ovom stanu Kako vam teče današnji dan, postižete li ono što ste planirali?
Shan Jan Posted February 14 Posted February 14 Konacno malo prodisao nakon ovih virusa tako da postizem vise no sto sam planirao Ajmo dajte te omiljene predmete ali sa slikama, ocem da vidim
Sandradjer Posted February 14 Posted February 14 Nemam omiljene predmete. Imam omiljene mindjuse (kao da su deo mene). Samo to pasionirano kupujem, volim, brinem Spoiler Ne pitajte koliko ih imam, zimske, letnje, prolecne, jesenje. Vredne, bizuteriju. Neke nosim, neke cuvam Isto pitanje 3
Klara Posted February 14 Posted February 14 Jedna draga fotografija. Čime ste se ovog dana zasladili? 1
Svemir Zeka Posted February 14 Posted February 14 Ničim, ako ne računam ertriol u kafi Da li ste danas bezveze trošili pare?
Svemir Zeka Posted February 14 Posted February 14 Nismo. Da li ste zaljubljeni i da li ste spremili surprajz osobi u koju ste?
Shan Jan Posted February 14 Posted February 14 Sta spremio, vec dao. Srecan dan zaljibljenih Shan Jan Isto 3 2
Sandradjer Posted February 14 Posted February 14 Sad sam pitala na drugoj temi nesto slicno Zaljubljena nacisto, iznenadjenje nisam spremila Isto
Tpojka Posted February 14 Posted February 14 I jesmo i nismo. Sam po sebi sam surprise. :P Koliko puta godišnje se šišate/obilazite frizera? 1
Serena Posted February 14 Posted February 14 33 minutes ago, Shan Jan said: Sta spremio, vec dao. Srecan dan zaljibljenih Shan Jan Isto Shane Jane jelda si ti zaljubljen u mene saljes mi paket busom? U 20 krece s autobuske i ja sutra za dorucak jedem slannnicu i mislim na tebe 1 1 1
Serena Posted February 14 Posted February 14 1 minute ago, Tpojka said: I jesmo i nismo. Sam po sebi sam surprise. :P Koliko puta godišnje se šišate/obilazite frizera? Svaka 2 meseca, znaci 6x godisnje Da li kiselite kupus?
Recommended Posts