Serena Posted February 9 Posted February 9 Nemam pojma Da li citate prepirke na forumu iako ne pisete na toj temi? 1
Shan Jan Posted February 9 Posted February 9 Hmmm... ako ukljucuju neke zanimljive cinjenice. Cega se najvise bojite?
Serena Posted February 9 Posted February 9 (edited) Hladnoce Cega se uopste ne bojite, a mnogi da. Edited February 9 by Serena
Milošica Posted February 9 Posted February 9 Jedenja iznutrica. Da li sisate svoju krv kad se posečete? 1 1
Milosh76 Posted February 9 Posted February 9 Jesam... receno mi je da mi je pao secer... ustao sam naglo, samo mi se zasvetlelo pred ocima, nisam imao osecaj ni u nogama ni rukama i pao sam na fotelju iz koje sam pokusao da ustanem Imao sam 15ak godina mozda. Da li bi vremeplovom isli 10 godina unazad ili unapred?
Mil@n Posted February 9 Posted February 9 Unapred, uvek mogu sutra crći, a već znam šta je bilo. Da možeš da biraš godinu u kojoj bi se rodio/la, koja bi to godina bila?
Ras Posted February 9 Posted February 9 U 1. godini, a ne ko Miloš da odmah budem penzos. Otkud u maloj bari toliko krokodila? 4
Shan Jan Posted February 9 Posted February 9 Nije bara mala nego krokodili ne znaju da saradjuju Koji ce biti sledeci veliki izum?
Sandradjer Posted February 9 Posted February 9 Nema vise, vracamo se korenima Dobar rucak ili dobro zasladjenje? 1
Shan Jan Posted February 9 Posted February 9 Svejedno ako je dobro Sta je zadnje zbog cega su vas ljudi pohvalili?
Mil@n Posted February 9 Posted February 9 Evo baš sinoć, ali sramota me da kažem Omiljeni super heroj? 1
Recommended Posts