Svemir Zeka Posted February 8 Posted February 8 49 minutes ago, Klara said: U čemu nemate konkurenciju? Htela sam na ovo pitanje da odgovorim, neskromno. U jednoj, vrlo specijalizovanoj vrsti posla. Mislim da bi se i mnogi drugi iz istog složili. 14 minutes ago, Sandradjer said: Ko peva, ali bez guglanja molim Jaime la vie? Amelija Pulen dok smišlja kako da zaskoči Matjua Kasovica. Opet: u čemu nemate konkurenciju?
Milosh76 Posted February 8 Posted February 8 (edited) Kazacu ti kad napises pravilno 🤔😋 Pardon votre french Uletela zeka, naravno Edited February 8 by Milosh76
Milosh76 Posted February 8 Posted February 8 Da... zato sto se kaze Je aime... a posto je prvo slovo samoglasnik onda se pise J` aime... 1
Milosh76 Posted February 8 Posted February 8 30 minutes ago, Svemir Zeka said: Opet: u čemu nemate konkurenciju? U ovoj igri, naravno Da li nosite sesir ili kacket ili kapu?
Svemir Zeka Posted February 8 Posted February 8 28 minutes ago, Milosh76 said: Da... zato sto se kaze Je aime... a posto je prvo slovo samoglasnik onda se pise J` aime... Ne znam frenč, samo sam viđala to J'aime 1
Sandradjer Posted February 8 Posted February 8 19 minutes ago, Milosh76 said: U ovoj igri, naravno Da li nosite sesir ili kacket ili kapu? Vrlo retko, da ne kvarim frizuru. Leti suncam kosu da posvetli. Sunce u kosi Da li je francuski najlepsi jezik?
Tpojka Posted February 8 Posted February 8 14 minutes ago, Milosh76 said: U ovoj igri, naravno Da li nosite sesir ili kacket ili kapu? Svo troje. Šešir manje u posljednje vrijeme. Ljetna fedora kupljena na štandu na ulici u Bariju. Ovako nešto otprilike. Zimi nosim somotnu flat cap kupljenu u Trstu a ako je baš hladno onda vunenu kapu. Imate li poznanika koji vuče u vašu stranu kad hodate korzom/trotoarom?
Shan Jan Posted February 9 Posted February 9 Joooj da je samo jedan Imate li poznanika koji uvek vuce unapred pa sve vreme hodate korak dva iza njega ili nje?
Ras Posted February 9 Posted February 9 Da, magarca. Možda je preciznije ne, obzirom da mi nije poznanik, nego mi više dođe kao alterego. U kojoj to disciplini @Svemir Zeka nema konkurenciju?
Sandradjer Posted February 9 Posted February 9 1 hour ago, Shan Jan said: Imate li poznanika koji uvek vuce unapred pa sve vreme hodate korak dva iza njega ili nje? Ja sam taj poznanik 1 hour ago, Ras said: U kojoj to disciplini @Svemir Zeka nema konkurenciju? U toplim zagrljajjma 1 3
Recommended Posts