Svemir Zeka Posted February 8, 2024 Posted February 8, 2024 49 minutes ago, Klara said: U čemu nemate konkurenciju? Htela sam na ovo pitanje da odgovorim, neskromno. U jednoj, vrlo specijalizovanoj vrsti posla. Mislim da bi se i mnogi drugi iz istog složili. 14 minutes ago, Sandradjer said: Ko peva, ali bez guglanja molim Jaime la vie? Amelija Pulen dok smišlja kako da zaskoči Matjua Kasovica. Opet: u čemu nemate konkurenciju?
Milosh76 Posted February 8, 2024 Posted February 8, 2024 (edited) Kazacu ti kad napises pravilno 🤔😋 Pardon votre french Uletela zeka, naravno Edited February 8, 2024 by Milosh76
Milosh76 Posted February 8, 2024 Posted February 8, 2024 Da... zato sto se kaze Je aime... a posto je prvo slovo samoglasnik onda se pise J` aime... 1
Milosh76 Posted February 8, 2024 Posted February 8, 2024 30 minutes ago, Svemir Zeka said: Opet: u čemu nemate konkurenciju? U ovoj igri, naravno Da li nosite sesir ili kacket ili kapu?
Svemir Zeka Posted February 8, 2024 Posted February 8, 2024 28 minutes ago, Milosh76 said: Da... zato sto se kaze Je aime... a posto je prvo slovo samoglasnik onda se pise J` aime... Ne znam frenč, samo sam viđala to J'aime 1
Sandradjer Posted February 8, 2024 Posted February 8, 2024 19 minutes ago, Milosh76 said: U ovoj igri, naravno Da li nosite sesir ili kacket ili kapu? Vrlo retko, da ne kvarim frizuru. Leti suncam kosu da posvetli. Sunce u kosi Da li je francuski najlepsi jezik?
Tpojka Posted February 8, 2024 Posted February 8, 2024 14 minutes ago, Milosh76 said: U ovoj igri, naravno Da li nosite sesir ili kacket ili kapu? Svo troje. Šešir manje u posljednje vrijeme. Ljetna fedora kupljena na štandu na ulici u Bariju. Ovako nešto otprilike. Zimi nosim somotnu flat cap kupljenu u Trstu a ako je baš hladno onda vunenu kapu. Imate li poznanika koji vuče u vašu stranu kad hodate korzom/trotoarom?
Shan Jan Posted February 9, 2024 Posted February 9, 2024 Joooj da je samo jedan Imate li poznanika koji uvek vuce unapred pa sve vreme hodate korak dva iza njega ili nje?
Ras Posted February 9, 2024 Posted February 9, 2024 Da, magarca. Možda je preciznije ne, obzirom da mi nije poznanik, nego mi više dođe kao alterego. U kojoj to disciplini @Svemir Zeka nema konkurenciju?
Sandradjer Posted February 9, 2024 Posted February 9, 2024 1 hour ago, Shan Jan said: Imate li poznanika koji uvek vuce unapred pa sve vreme hodate korak dva iza njega ili nje? Ja sam taj poznanik 1 hour ago, Ras said: U kojoj to disciplini @Svemir Zeka nema konkurenciju? U toplim zagrljajjma 1 3
Recommended Posts