Tpojka Posted February 8 Posted February 8 Poznato mi ime, ne znam ko je. Jedete/volite li masline? 1
Tpojka Posted February 8 Posted February 8 Bilo koje. Zelene. Levi's. Da li bi/ste skakali bungee jumping?
Shan Jan Posted February 8 Posted February 8 Hmm.. uglavnom su puni prenaglasenih stvari koje sam isuvise velika p... da uradim u zivotu Angelina Jolie kao Tomb Rider ili Mila Jovovic u Resident Evil?
Sandradjer Posted February 8 Posted February 8 Robert Redford Kad si poslednji put jela/jeo stari dobri puding (onaj iz kesice)
Tpojka Posted February 8 Posted February 8 Prošle godine. Stari dobri puding (onaj iz kesice) ili Alen Delon? 1
Klara Posted February 8 Posted February 8 Puding od vanile i preko rendana ili sitno seckana čokolada. 🤤 U čemu nemate konkurenciju?
Tpojka Posted February 8 Posted February 8 U strpljenju. Koju seriju može uvijek gledati od prve epizode nadalje?
Sandradjer Posted February 8 Posted February 8 Ne znam. Ali znam pesmu Najlepsa si zena sveta Ko peva, ali bez guglanja molim Jaime la vie?
Recommended Posts