Serena Posted February 7 Posted February 7 45 minutes ago, Filozof manijak said: Februa naravno, mrnjauuuuu 2 2
Ras Posted February 7 Posted February 7 4 minutes ago, Sandradjer said: Ne razumem pitanje . U kom smislu omiljeni? Svi su vazni Otkud znam, možda iz nekog razloga preferiraš B12 u odnosu na B6? 4
Serena Posted February 7 Posted February 7 (edited) 3 minutes ago, Ras said: Otkud znam, možda iz nekog razloga preferiraš B12 u odnosu na B6? Ja cianokobalamin zbog imena Caj menta, lipa, zeleni ili djumbir s limunom. Edited February 7 by Serena 1
Sandradjer Posted February 7 Posted February 7 4 minutes ago, Ras said: Otkud znam, možda iz nekog razloga preferiraš B12 u odnosu na B6? Da nisi trudan?
Ras Posted February 7 Posted February 7 4 minutes ago, Sandradjer said: Da nisi trudan? Nisam. 5 minutes ago, Serena said: Ja cianokobalamin zbog imena Caj menta, lipa, zeleni ili djumbir s limunom. Menta (nana), zato što imam gde da je uberem, volim miris, a i ukus. Je l Crvena Sonja bezvezniji film od Konana 2?
Tpojka Posted February 7 Posted February 7 Zaboravio sam radnje ijednog. Da li ste ljuti na Dolf Lundgrena što nije snimio Duke Nukem 3D? Bonus: I dalje mislite da bi isti bio nevjerovatno uspješan.
booyaka Posted February 7 Posted February 7 Lako, Filip K. Dik Da voliš više da pitaš ili odgovaraš na pitanja? 1
Sandradjer Posted February 7 Posted February 7 Da odgovaram Da li vise volis zagrevanje ili istezanje?
Tpojka Posted February 7 Posted February 7 Istezanje. Zagrijevanje se uvijek završava ofrlje arbitrarno. Obožavaš li prosto filmove sa Dolf Lundgrenom (Rocky IV excluded)?
Sandradjer Posted February 8 Posted February 8 Ne Volis li filmove sa Harvi Kajtelom (prvi mi pao na pamet)? 1
Svemir Zeka Posted February 8 Posted February 8 Vinona Obožavam Harvija Kajtela, film mora biti dobar ako on glumi Met Dejmon ili Met Dilon
Recommended Posts