February 7, 20241 yr 4 minutes ago, Sandradjer said: Ne razumem pitanje . U kom smislu omiljeni? Svi su vazni Otkud znam, možda iz nekog razloga preferiraš B12 u odnosu na B6?
February 7, 20241 yr 3 minutes ago, Ras said: Otkud znam, možda iz nekog razloga preferiraš B12 u odnosu na B6? Ja cianokobalamin zbog imena Caj menta, lipa, zeleni ili djumbir s limunom. Edited February 7, 20241 yr by Serena
February 7, 20241 yr 4 minutes ago, Ras said: Otkud znam, možda iz nekog razloga preferiraš B12 u odnosu na B6? Da nisi trudan?
February 7, 20241 yr 4 minutes ago, Sandradjer said: Da nisi trudan? Nisam. 5 minutes ago, Serena said: Ja cianokobalamin zbog imena Caj menta, lipa, zeleni ili djumbir s limunom. Menta (nana), zato što imam gde da je uberem, volim miris, a i ukus. Je l Crvena Sonja bezvezniji film od Konana 2?
February 7, 20241 yr Zaboravio sam radnje ijednog. Da li ste ljuti na Dolf Lundgrena što nije snimio Duke Nukem 3D? Bonus: I dalje mislite da bi isti bio nevjerovatno uspješan.
February 7, 20241 yr Istezanje. Zagrijevanje se uvijek završava ofrlje arbitrarno. Obožavaš li prosto filmove sa Dolf Lundgrenom (Rocky IV excluded)?
February 8, 20241 yr Vinona Obožavam Harvija Kajtela, film mora biti dobar ako on glumi Met Dejmon ili Met Dilon