February 7, 20241 yr Da Da li ste kao mladi bili u dobrom™ drustvu koje je u stvari bilo puno losih ljudi?
February 7, 20241 yr Volim ja kao bifurkaciju sedmice, posle nje dolazi onaj lepši deo Da li da ustanem ili da odustanem?
February 7, 20241 yr Kruske Koje vam je omiljeno vreme za ustajanje ujutru? Da nije ni prerano pa ste neispavani, niti prekasno pa ste smoreni
February 7, 20241 yr Tako što me mrzi da diskutujem i pišem, pa samo čitam i udaram reakcije. Ili uopšte ne ulazim na forum. Isto pitanje.
February 7, 20241 yr Isto kao i ti + posle izvesnog vremena uletim berserkerski i napravim sranje, s opomenom ili bez nje Zašto smo ovde ako nam je loše (forum)?
February 7, 20241 yr Zato što smo zavisnici i u suštini usamljene duše željne društva. (change my mind) Da li vas loše privlači više nego dobro?
February 7, 20241 yr Izbegavam svađe jer sam mnogo zao kad upadnem u afekt, i uživo i na forumu. S tom razlikom što društvo u lajvu mogu da biram... Da li mislite da su oni koji se više svađaju na forumu, u suštini, pičkice u duši?