Shan Jan Posted February 7 Posted February 7 Da Da li ste kao mladi bili u dobrom™ drustvu koje je u stvari bilo puno losih ljudi?
Filozof manijak Posted February 7 Posted February 7 Volim ja kao bifurkaciju sedmice, posle nje dolazi onaj lepši deo Da li da ustanem ili da odustanem?
Filozof manijak Posted February 7 Posted February 7 zbog protiv dekubitusa Da li se budite pre alarma?
Milosh76 Posted February 7 Posted February 7 U poslednje vreme, na srecu, ne. Koje vam je omiljeno voce?
Leia Posted February 7 Posted February 7 Kruske Koje vam je omiljeno vreme za ustajanje ujutru? Da nije ni prerano pa ste neispavani, niti prekasno pa ste smoreni
Filozof manijak Posted February 7 Posted February 7 Između 6 i 7 izjutra, zavisno od doba godine... Da li vam se često smuči forum?
Leia Posted February 7 Posted February 7 Ma jok, nemam obicaj da patim Kako se manifestuje kad/ako vam se smuci forum?
DejanMilč Posted February 7 Posted February 7 Tako što me mrzi da diskutujem i pišem, pa samo čitam i udaram reakcije. Ili uopšte ne ulazim na forum. Isto pitanje.
Svemir Zeka Posted February 7 Posted February 7 Isto kao i ti + posle izvesnog vremena uletim berserkerski i napravim sranje, s opomenom ili bez nje Zašto smo ovde ako nam je loše (forum)?
Filozof manijak Posted February 7 Posted February 7 Zato što smo zavisnici i u suštini usamljene duše željne društva. (change my mind) Da li vas loše privlači više nego dobro?
Filozof manijak Posted February 7 Posted February 7 Izbegavam svađe jer sam mnogo zao kad upadnem u afekt, i uživo i na forumu. S tom razlikom što društvo u lajvu mogu da biram... Da li mislite da su oni koji se više svađaju na forumu, u suštini, pičkice u duši?
Recommended Posts