Sandradjer Posted February 5 Posted February 5 Jao bas nisam ljubomorna, sve sto imam i sto mi se pruza ja zadovoljna Da li volis punjene paprike?
Tpojka Posted February 5 Posted February 5 Da, nagovještavaju da je zima iza nas. Da li imaš eSIM u telefonu?
Milosh76 Posted February 5 Posted February 5 Nemam Da li imas roming internet u okviru paketa za mobilni telefon?
Tpojka Posted February 5 Posted February 5 Nemam - pre-paid. Što bi se nekom reklo da mu fali daska/fosna u glavi? Parafrazirano: otkud vuče to da sa svim mogućim daskama u glavi je navodno ok?
Shan Jan Posted February 6 Posted February 6 Mozda da nije sve namesteno kako treba? Ko stolica bez jednog nogara Zasto se kaze ispustio se?
Leia Posted February 6 Posted February 6 Prvi put čujem da se to kaže Upustio se, raspustio se, prepustio se… opustio se,… ali za ispustio se baš nikad čula Ajd isto, sad me baš zanima
radnik Posted February 6 Posted February 6 (edited) Ispustio se, nisam ni ja. Jesam u smislu kad npr. deca upadnu u lose društvo i sl. pa kazes ispustili su ga, ispustio si ga. U smislu zapustanja, nepažnje sta radi. Mozda jos neko. Dakle, ispustio se? Edited February 6 by radnik
Shan Jan Posted February 6 Posted February 6 To se kaze po selima u mom kraju u smislu da se usukao, tj. da je mnogo smrsao.
Sandradjer Posted February 6 Posted February 6 Ko se ispustio, ispustio se Da li vam se ceo dan spava?
Tpojka Posted February 6 Posted February 6 Samo ovo pola što je ostalo. :P Da li ste ikad zapalili cigaru? 1
Serena Posted February 6 Posted February 6 Da i pusila 5 godina dok se nisam otrovala na jednoj slavi 🤢. Taj dan sam popusila 2 kutije i sledeceg jutra se probudim i kazem sebi nikad vise ni jednu u zivotu! I bi tako. Sledeci zna sta su obojci (kom opanci kom obojci)
Filozof manijak Posted February 6 Posted February 6 Pračarape Da li ste ikada zapalili cigaru s pogrešne strane? 1
Svemir Zeka Posted February 6 Posted February 6 Jesam, kod prijatelja krimosa, a tanje cigare smo purnjale ja i drugarica Z. Da li ste kao mladi bili u lošem™ društvu™?
Recommended Posts