Klara Posted February 3, 2024 Posted February 3, 2024 (edited) Gde ću, imam temperaturu, kuvaju mi supu i smaraju da gutam neke praškove. Sledeći ima ideju za privatni biznis. eeee jednom i ja da pobrljavim teme Edited February 3, 2024 by Klara 2
Shan Jan Posted February 3, 2024 Posted February 3, 2024 Imam ali sam lenj da ih razradjujem - u pravodu isuvise mi je komforno Koliko cesto grlite ljude?
Milosh76 Posted February 3, 2024 Posted February 3, 2024 Samo mi jos to fali...ne koristim Pijete li Cedevitu
Serena Posted February 3, 2024 Posted February 3, 2024 (edited) Ne jer mi dize pritisak Cupate li obrve i brkove Edited February 3, 2024 by Serena
Tpojka Posted February 4, 2024 Posted February 4, 2024 Suprugu najčešće, ostale <10%. Spoiler 3 hours ago, Klara said: Sledeći ima ideju za privatni biznis. Predložiću je (ideju) gazdi. Meni dosta da je razradjujem, razvijam i [p]održavam. Koje zanimanje vam je stalno na pameti kad se dohvatite rečenice "mogao/trebao sam biti..."? Edit: ima još jedna strana teme.
Tpojka Posted February 4, 2024 Posted February 4, 2024 Vozač formule, naravno. Da li bi skakali padobranom?
Sandradjer Posted February 4, 2024 Posted February 4, 2024 Volim Da li pijes kafu s mlijekom ili bez?
Recommended Posts