Tpojka Posted January 31 Posted January 31 Šljaštavo jutarnje sunce. Na koji materijal ti se ježi(la) koža?
Sandradjer Posted January 31 Posted January 31 Jezim se samo na skripanje vilkuskom po tanjiru, zimu i... Materijali mi ne smetaju Da li vam se svidja daleki istok? 1
Sandradjer Posted February 1 Posted February 1 Nemam pojma Da li volite ceskanje po ruci, onako golicljivo?
Klara Posted February 1 Posted February 1 Obožavam! Da li vam se zadrema dok vam frizer pere ili suši kosu?
Tpojka Posted February 1 Posted February 1 Nekad jeste. Mislim da sam znao i odspavati. Da li ste produktivniji zimi ili ljeti?
Klara Posted February 1 Posted February 1 Dobro je, nisam samo ja, hahah! Joj, teško pitanje...mislim da sam leti produktivnija, lakše je dići se iz kreveta kad rano svane i sveže je, nego kad je mrak i ledeno. Ali zato mi je letnje popodne najgore... Kolika je temperatura u vašem dnevnom boravku, a koliko u kupatilu? : D
Tpojka Posted February 1 Posted February 1 Koliko ste najviše odjednom dignuli filmova iz video kluba?
Shan Jan Posted February 2 Posted February 2 Joj ne, zali boze para Da morate da birate, kojim zanatom bi ste se bavili? 1
Filozof manijak Posted February 2 Posted February 2 Najstarijim, i bez moranja Na koji način bi ste voleli da završite ovozemaljsku avanturu?
Sandradjer Posted February 2 Posted February 2 Ako mi se bas posreci na nekoj rivi u ljubavnom zanosu, realnije je u nekom potoku u ljubavnom zanosu Da li ti se smrznuo nos od jutros?
Svemir Zeka Posted February 2 Posted February 2 Ja bih mrela u moru, da me ribe pojedu Da zaronim duboko, više nego što bih smela i razbuca me pritisam Iz vode sam izašla, u vodu se vraćam Hladno mi je ali mi je ok Ponavljam pitanje za mrenje
Recommended Posts