Sandradjer Posted January 31 Posted January 31 9 hours ago, Milosh76 said: Netacno... Danas sam fotkao more Kad idete u neki morski grad sledeci put? Upravo ovde krajem aprila, a mozda nesto iskrsne pre toga Isto pitanje (gde sledece putujete) 1
Shan Jan Posted January 31 Posted January 31 Ako nista drugo ne smislim do tada - za 1. maj u Kirgistan. Sta je to sto bi vas nateralo da ostavite sadasnji posao i otisnete se negde drugde?
Milosh76 Posted January 31 Posted January 31 Najmanje 25% veca plata, vise dana odmora, bolji uslovi rada, mogucnost rada od kuce, manja firma... Sanse za tako nesto nisu velike, mada postoje. Isto
Shan Jan Posted January 31 Posted January 31 Bez pritisaka i hard deadline-ova, nemerenje odakle i u koliko sati radis, bez gomile sastanaka, menadzment koji slusa radnike, dodatni trud koji se nagradjuje... zapravo okruzenje u kome imas autonomiju i podrsku a ne mikromenadzment i birokratiju. isto
Klara Posted January 31 Posted January 31 3 hours ago, Milosh76 said: Najmanje 25% veca plata, vise dana odmora, bolji uslovi rada, mogucnost rada od kuce +1 Koja fizička vežba vam najviše prija? Nisam prilagodila pitanje ŠanJanu, izvinjavam se! 2
Leia Posted January 31 Posted January 31 Plivanje Biti večito na dijeti a opet debeo ali i bogat, ili jesti šta hoćeš i biti mršav ali siromašan?
Svemir Zeka Posted January 31 Posted January 31 Debeo i bogat. Kad bih bila bogata, imala bih pun podrum glukofaža i samo bih ga kljucala Da dobijete na lotou, šta biste prvo uradili? 1
Klara Posted January 31 Posted January 31 @Shan Jan, @Svemir Zeka, šalila sam seee, nemojte biti tužni. 😟 Uh, kupila bih kuću u blizini šuma, vinograda, voda, nešto tako. Ne mogu ovaj beton i gužve. Jeste li nekad pokušali ili praktikovali jogu? Pozdrav suncu? : D 1
Svemir Zeka Posted January 31 Posted January 31 Jesam, išla sam dve godine aktivno, posle sam batalila ali povremeno uradim pozdrav suncu na obukama, malo da izmaltretiram edukante Domaća ili strana književnost, za šta se više hvatate? 1
Shan Jan Posted January 31 Posted January 31 Joj ne volim domacu knjizevnost a ni film, bar ovo u zadnjih pola veka. Kao da zele da do grotekstnosti istaknu sve ono sto nas cini specificnim u odnosu na neke druge predele, praveci od nase kulture pikasovu sliku (ne volim ni Pikasa!). Sta je bilo zadnje od cega ste zanemeli?
Klara Posted January 31 Posted January 31 Vest o preminulim bebama zbog velikog kašlja... Od lepih stvari, jedne wow crne oči u prolazu. Šta vam budi asocijacije na proleće?
Recommended Posts