Svemir Zeka Posted January 30 Posted January 30 Ja sam to imala i u ne baš opasnim situacijama i uvala sam to moje prisile
Filozof manijak Posted January 30 Posted January 30 Osetio sam par puta dok sam vozio, a u susret mi dolazi šleperčina... Kako bi bilo kad bih samo malo okrenuo volan u levo, samo malo... 1
Shan Jan Posted January 30 Posted January 30 Mozes kao ja da naizmenicno vozis levo i desnom stranom pa ce ti se i desiti par puta 1
Tpojka Posted January 30 Posted January 30 1 hour ago, Filozof manijak said: Kako bi bilo kad bih samo malo okrenuo volan u levo, samo malo. Nemoj to da radiš, ubićeš nekog tako.
Tpojka Posted January 30 Posted January 30 ^2+ U krevetu. Da li je danas bio taj dan kad niste ništa ufotkali telefonom?
Svemir Zeka Posted January 30 Posted January 30 Ja sam imala takve misli da ne smem da napišem....najluđe od svega je bilo zaletanje u naoružane američke vojnike 1
Milosh76 Posted January 30 Posted January 30 (edited) 38 minutes ago, Tpojka said: ^2+ U krevetu. Da li je danas bio taj dan kad niste ništa ufotkali telefonom? Netacno... Danas sam fotkao more Kad idete u neki morski grad sledeci put? Edited January 30 by Milosh76 3
Filozof manijak Posted January 30 Posted January 30 Nikad, a možda ni tad Da li da odem ili da odustanem?
Shan Jan Posted January 31 Posted January 31 Radi sta ti se radi Sta je jedna stvar sto vam nedostaje u zivotu?
Recommended Posts