Klara Posted January 29 Posted January 29 1) Omiljena kombinacija orašastih plodova? 2) Kojom muzikom da presečem bučnog komšiju? 3) Jel Nikodije lep čo'ek?
Shan Jan Posted January 29 Posted January 29 9 minutes ago, Klara said: 1) Omiljena kombinacija orašastih plodova? Samo cisti lesnici 2) Kojom muzikom da presečem bučnog komšiju? 3) Jel Nikodije lep čo'ek? Ruzan ko svaki metalac al sam cuo da je slobodan tako da.. 4) Jel Klara slobodna?
Svemir Zeka Posted January 29 Posted January 29 13 minutes ago, Klara said: 3) Jel Nikodije lep čo'ek? Jeste, ali je previsok. 1
Milosh76 Posted January 29 Posted January 29 (edited) Sledeci nosi visoke stikle pa mu ni Divac nije previsok 😃 Edited January 29 by Milosh76
Serena Posted January 29 Posted January 29 Ne sme da nosi visoke stikle jer je za zene u Italiji vec previsoka S koje je planete Svemir Zeka? 1
Sandradjer Posted January 30 Posted January 30 Ne znam @Svemir Zeka-o lociraj se Sa koje je planete @Serena 1
Svemir Zeka Posted January 30 Posted January 30 Zeka je...s meseca Eritro koji kruži oko crvenog patuljka Nemezis. Serena je s Jupitera, lebdi na njemu. S koje je planete Šanja? 1
Shan Jan Posted January 30 Posted January 30 Vulcan. Pravimo se racionalnim i finim dok ne eksplodiramo i pobijemo pola zurke A i cure su nam dobre: Sa koje planete je @Filozof manijak? P.S: Valja li taj Nemezis kao knjiga?
Sandradjer Posted January 30 Posted January 30 Jedna tajna planeta Pisore iz sazvezdja Landara Sa koje je planete @Milosh76 2
Tpojka Posted January 30 Posted January 30 Pluton. Da li bi mogao regularno da preživiš sa 500 obroka godišnje?
Milosh76 Posted January 30 Posted January 30 Zenu, kuma, par prijatelja, jednog ili dvojicu kolega sa posla, zavisi od teme. Koji vam je najbolji zoo vrt gde ste bili?
Filozof manijak Posted January 30 Posted January 30 Nijedan, to su mi mučna mesta Jeste li osetili nekad call of the void? 2
Shan Jan Posted January 30 Posted January 30 15 minutes ago, Filozof manijak said: Nijedan, to su mi mučna mesta Jeste li osetili nekad call of the void? Puuuuuuuuuuuno puta. Al hvala sto si pomenuo, sad malo istrazio i kazu da prakticno pola ljudi to oseca sa vremena na vreme. Navodno zato sto u situacijama koje osecas kao izuzetno opasne se ukljuci alarm koji kaze da se sklonis a onda mozak pocne da pravi pricu "a sto da se sklonim? nije toliko opasno... mozda sam zeleo da skocim pa sam se zato sklonio?" I onda pocnes da verujes da si zaista to zeleo, sto je totalna glupost jer cim se prebacis na bezbednu stranu ne razmisljas vise o tome. Sad, ako samo sedis i gledas tv i onda ti sama od sebe dodje misao "jebes ti ovo, kako bi bilo lako da se skoci kroz ovaj prozor i zavrsi sa svim" to je onda mozda malo gore i treba da pozoves nekog
Recommended Posts