Sandradjer Posted January 28 Posted January 28 Ne idem tako daleko, padne mi na pamet ponesto Kad ste poslednji put jeli sladoled?
Shan Jan Posted January 28 Posted January 28 Pre par dana, onaj plazma box, nema nista bolje na svetu Koji je najgori bol koji ste osetili u zivotu?
Sandradjer Posted January 28 Posted January 28 Kad sam pala na klizanju na trticnu kost, bilo je jezivo Koliko puta ste nesto polomili? Bas prelom, ne uganuce i slicno 1
Svemir Zeka Posted January 28 Posted January 28 Nikad, srećom. Ne znam koji je najgori bol. Najintenzivniji je bio rana posle carskog a bez lekova. I isto posle operacije, prvi dan posle, jebala sam majku sebi sećam se, šta mi je trebalo. Ali verovatno najružniji bol s kojim ne znaš šta ćeš su kontrakcije. Da li vam je nekad bio potreban fizički bol da odagnate psihičku? 1
Serena Posted January 28 Posted January 28 Ne, pomaze mi duga setnja. Spoiler Meni je najgori bol u zivotu bio kad sam nakon operacije krajnika (bila sam srednjoskolka) naivno uzela kasicicu meda, jer su mi to doneli u bolnici za dorucak, i pokusala da je progutam pece gore nego so na ranu, a ne mozes da zalijes vodom jer te pri svakom gutljaju bilo cega mozak zaboli. Da li ste nekad napravili domace rezance za supu?
Shan Jan Posted January 29 Posted January 29 Ja ne ali imam druga koji to radi i uvek mi bilo cudno. Mislim malo je i nehigijenski, ne? Isto pitanje (ajmo zemske )
Svemir Zeka Posted January 29 Posted January 29 Ne, naravno, ali nećeš verovati od jedne medicinske sestre sam čula za žene da baš to jeste higijenski 1
Filozof manijak Posted January 29 Posted January 29 imaš broj te med sestre? Pitam za med brata druga 1
Milosh76 Posted January 29 Posted January 29 16 hours ago, Sandradjer said: Kad ste poslednji put jeli sladoled? Pre 5 minuta 😃 1
Sandradjer Posted January 29 Posted January 29 12 minutes ago, Milosh76 said: Pre 5 minuta 😃 Jaooo, ulepsao si mi dan . Hvala. Pogledaj za mene iz rambla catalunya na tibidabo
Milosh76 Posted January 29 Posted January 29 (edited) Tibidabo je zatvoren do 2 marta Edited January 29 by Milosh76 1
Recommended Posts