Shan Jan Posted January 27 Posted January 27 Filozofe filozofe Secam se koncerta Astral Projectiona i kako mi je drug objasnjavao da je lepota te muzike sto je ritam brzi od otkucaja srca Sta ste od roditelja trazili kao mali sto su vam obecali a onda vas ispalili? 1
Svemir Zeka Posted January 27 Posted January 27 Da položim vozački Da li ste voleli/volite da idete na rejvove?
Filozof manijak Posted January 27 Posted January 27 Na TraNSplante sam volo didem, ali to nije klasični rejv (Tada ssm prvi put u životu video lika kako lovi fraktale) Grunge ili postpunk?
Sandradjer Posted January 27 Posted January 27 24 minutes ago, Filozof manijak said: Na TraNSplante sam volo didem, ali to nije klasični rejv (Tada ssm prvi put u životu video lika kako lovi fraktale) Grunge ili postpunk? Hahahahahahahha neprocenjivo Grunge Da li vam se svidjaju crnomanjaste/i ili plavomanjaste/i zene/muskarci?
Svemir Zeka Posted January 27 Posted January 27 28 minutes ago, Filozof manijak said: Na TraNSplante sam volo didem, ali to nije klasični rejv (Tada ssm prvi put u životu video lika kako lovi fraktale) Grunge ili postpunk? Poooooostpuuuunk
Svemir Zeka Posted January 27 Posted January 27 3 minutes ago, Sandradjer said: Hahahahahahahha neprocenjivo Grunge Da li vam se svidjaju crnomanjaste/i ili plavomanjaste/i zene/muskarci? Mogu svi navedeni ako imaju harizmu P.s. vidim te nego smišljam
Filozof manijak Posted January 27 Posted January 27 3.gimnazije, uvalio nam lik neko bezvezno granje, ali smo svi tripovali kako znamo da letimo Kada ste prvi put izmenili svest etanolom?
Sandradjer Posted January 27 Posted January 27 Ako je u pitanju opijanje, verovatno u srednjoj skoli Kad ste se prvi put poljubili?
Svemir Zeka Posted January 27 Posted January 27 (edited) 18 minutes ago, Filozof manijak said: 3.gimnazije, uvalio nam lik neko bezvezno granje, ali smo svi tripovali kako znamo da letimo Pih, isto kao ja Al ja se uradila opasno. Pola sata mi je trajalo sedam sati, hihi 11 minutes ago, Sandradjer said: Ako je u pitanju opijanje, verovatno u srednjoj skoli Kad ste se prvi put poljubili? U 2. srednje. Blam Kad ste se prvi put.... Spoiler ...zaljubili Edited January 27 by Svemir Zeka
Sandradjer Posted January 27 Posted January 27 Na raspustu izmedju I i II srednje Kad ste se poslednji put zaljubili?
Klara Posted January 28 Posted January 28 Pre 5-6 godina. Da li, posmatrajući prolaznike, volite da izmaštate njihov dan ili život?
Recommended Posts