January 27, 20241 yr Filozofe filozofe Secam se koncerta Astral Projectiona i kako mi je drug objasnjavao da je lepota te muzike sto je ritam brzi od otkucaja srca Sta ste od roditelja trazili kao mali sto su vam obecali a onda vas ispalili?
January 27, 20241 yr Na TraNSplante sam volo didem, ali to nije klasični rejv (Tada ssm prvi put u životu video lika kako lovi fraktale) Grunge ili postpunk?
January 27, 20241 yr 24 minutes ago, Filozof manijak said: Na TraNSplante sam volo didem, ali to nije klasični rejv (Tada ssm prvi put u životu video lika kako lovi fraktale) Grunge ili postpunk? Hahahahahahahha neprocenjivo Grunge Da li vam se svidjaju crnomanjaste/i ili plavomanjaste/i zene/muskarci?
January 27, 20241 yr 28 minutes ago, Filozof manijak said: Na TraNSplante sam volo didem, ali to nije klasični rejv (Tada ssm prvi put u životu video lika kako lovi fraktale) Grunge ili postpunk? Poooooostpuuuunk
January 27, 20241 yr 3 minutes ago, Sandradjer said: Hahahahahahahha neprocenjivo Grunge Da li vam se svidjaju crnomanjaste/i ili plavomanjaste/i zene/muskarci? Mogu svi navedeni ako imaju harizmu P.s. vidim te nego smišljam
January 27, 20241 yr 3.gimnazije, uvalio nam lik neko bezvezno granje, ali smo svi tripovali kako znamo da letimo Kada ste prvi put izmenili svest etanolom?
January 27, 20241 yr Ako je u pitanju opijanje, verovatno u srednjoj skoli Kad ste se prvi put poljubili?
January 27, 20241 yr 18 minutes ago, Filozof manijak said: 3.gimnazije, uvalio nam lik neko bezvezno granje, ali smo svi tripovali kako znamo da letimo Pih, isto kao ja Al ja se uradila opasno. Pola sata mi je trajalo sedam sati, hihi 11 minutes ago, Sandradjer said: Ako je u pitanju opijanje, verovatno u srednjoj skoli Kad ste se prvi put poljubili? U 2. srednje. Blam Kad ste se prvi put.... Spoiler ...zaljubili Edited January 27, 20241 yr by Svemir Zeka
January 28, 20241 yr Pre 5-6 godina. Da li, posmatrajući prolaznike, volite da izmaštate njihov dan ili život?