January 26, 20241 yr 27 minutes ago, Sandradjer said: Kakav vas bes spopao https://fb.watch/pPObyisDEK/?mibextid=Nif5oz
January 27, 20241 yr 17 hours ago, Sandradjer said: Nemam fejs Ni ja Posto nema pitanja ja cu, kad ste bili mali da li vas je vise plasio silazak u podrum ili penjanje na tavan?
January 27, 20241 yr 2 minutes ago, Tpojka said: Silazak u podrum. Šta bi moglo biti razlog tome? Pitas sam sebe? Cekamo odgovor i novo pitanje
January 27, 20241 yr 34 minutes ago, Tpojka said: Silazak u podrum. Šta bi moglo biti razlog tome? Gledanje filma It.
January 27, 20241 yr Primetim, naravno, ali ne reagujem namerno. Sledeci se oseca neprijatno kad mu se neko/neka otvoreno nabacuje.
January 27, 20241 yr Ne znam kako osećam, ne dešava se (ili ne primećujem) (osim na poslu Sledeći se nabacuje
January 27, 20241 yr Gde ste, gde ste ♡ Samo na zabavan način Jel vezujete muziku za ljude? Ako da, izbegavate li zbog toga neke pesme ili bendove?
January 27, 20241 yr Da, baš tako i asociram. Sledećem je jedan od kriterijuma odabira partnera da sluša dobru muziku
January 27, 20241 yr 1 hour ago, Klara said: Ako da, izbegavate li zbog toga neke pesme ili bendove ljude? 1 hour ago, Svemir Zeka said: Sledećem je jedan od kriterijuma odabira partnera da sluša dobru muziku Kasno je sad za to. Sljedeći ne sluša ništa nakon ‘80., 10-20 numera tops.
January 27, 20241 yr Uživam da otkrivam sebi nepoznate grupe i numere Sledeći kapira ono PSY u Psy trance-u.