Filozof manijak Posted January 26 Posted January 26 27 minutes ago, Sandradjer said: Kakav vas bes spopao https://fb.watch/pPObyisDEK/?mibextid=Nif5oz
Serena Posted January 27 Posted January 27 17 hours ago, Sandradjer said: Nemam fejs Ni ja Posto nema pitanja ja cu, kad ste bili mali da li vas je vise plasio silazak u podrum ili penjanje na tavan? 1
Serena Posted January 27 Posted January 27 2 minutes ago, Tpojka said: Silazak u podrum. Šta bi moglo biti razlog tome? Pitas sam sebe? Cekamo odgovor i novo pitanje
Tpojka Posted January 27 Posted January 27 Just now, Serena said: Pitas sam sebe? Ne, to je pitanje za vašu kontemplaciju.
Filozof manijak Posted January 27 Posted January 27 34 minutes ago, Tpojka said: Silazak u podrum. Šta bi moglo biti razlog tome? Gledanje filma It.
Milosh76 Posted January 27 Posted January 27 Gledao sam ga davno. Sledeci skoro uvek primeti kad mu/joj se neko nabacuje.
Filozof manijak Posted January 27 Posted January 27 Primetim, naravno, ali ne reagujem namerno. Sledeci se oseca neprijatno kad mu se neko/neka otvoreno nabacuje.
Svemir Zeka Posted January 27 Posted January 27 Ne znam kako osećam, ne dešava se (ili ne primećujem) (osim na poslu Sledeći se nabacuje
Klara Posted January 27 Posted January 27 Gde ste, gde ste ♡ Samo na zabavan način Jel vezujete muziku za ljude? Ako da, izbegavate li zbog toga neke pesme ili bendove? 1
Svemir Zeka Posted January 27 Posted January 27 Da, baš tako i asociram. Sledećem je jedan od kriterijuma odabira partnera da sluša dobru muziku
Tpojka Posted January 27 Posted January 27 1 hour ago, Klara said: Ako da, izbegavate li zbog toga neke pesme ili bendove ljude? 1 hour ago, Svemir Zeka said: Sledećem je jedan od kriterijuma odabira partnera da sluša dobru muziku Kasno je sad za to. Sljedeći ne sluša ništa nakon ‘80., 10-20 numera tops. 1
Filozof manijak Posted January 27 Posted January 27 Uživam da otkrivam sebi nepoznate grupe i numere Sledeći kapira ono PSY u Psy trance-u.
Recommended Posts