Tpojka Posted January 25 Posted January 25 28 minutes ago, Milosh76 said: nije odgovorio na pitanje Otkud ovo? 13 minutes ago, Klara said: Koji bend biste ugostili na vikend? Skrpio bih šta je ostalo od Queen-a. Coca Cola ili Bitter Lemon?
LaLinea Posted January 25 Posted January 25 (edited) Od nasih Rundeka i ekipu, cenim da im obrazovanja i duha ne nedostaje. Od stranih Kejva i Bad seeds. Da je ziv, Bouvija bih gostila ceo zivot, bez benda edit: pretekao me Trojka. Coca cola u ovom izboru, biter lemon ne volim, a tonik obozavam Sa kojom poznatom licnoscu ne biste izasli na dejt, ni da vam plate? Edited January 25 by LaLinea 1 1
Sandradjer Posted January 25 Posted January 25 Ima ih puno. Od ovih koji spadaju u "pozeljne" prvi mi pada na pamet npr. Ben Aflek Isto pitanje
Filozof manijak Posted January 25 Posted January 25 Ja sam poštena kurva, izašao bih sa svakom poznatom ličnošću, pa i Vučićem, ako je cifra zadovoljavajuća. Šnenokle ili kitnikez?
Milosh76 Posted January 25 Posted January 25 (edited) Orasi Sarma sa ili bez kuvanog krompira kao dodatak. Dakle klasicna sarna koja se zavija i sa strane kao dodatak kuvan krompir iseckan na 1/4 ili 1/8 Edited January 25 by Milosh76
Tpojka Posted January 26 Posted January 26 Punjene paprike sa pireom, sarma bez krompira. Koja je razlika izmedju klasične sarne koja se zavija i klasične sarme?
Filozof manijak Posted January 26 Posted January 26 Razlika je u sintagmi "koja se zavija", očigledno Čuvati bes u sebi, ili ga iskaliti na nedužnoj osobi?
Leia Posted January 26 Posted January 26 Iskaliti ga na dužnoj osobi, a onda otići u neki spa na masažu Furiozni bes ili ledeno siktanje?
Svemir Zeka Posted January 26 Posted January 26 Фуриозни бес, јер је бес увек топао, нема ту леда. Ни у сиктању. Ганди или Исус?
Leia Posted January 26 Posted January 26 Indira Gandi Postoji i onaj smoreni bes, taman da se razmahneš a onda kažeš ma šta se ja zajebavam - kakva li je njemu temperatura?
Svemir Zeka Posted January 26 Posted January 26 у опадању за сиктање мислим, зашто сам написала, да је и то мотивисано бесом, иако наизглед особа може да делује да је нефуриозна. дај питање.
Leia Posted January 26 Posted January 26 Kako reagujete na bes prema svojoj personi? (Mora opet bes 😆)
Recommended Posts