Sandradjer Posted January 24 Posted January 24 (edited) 38 minutes ago, Svemir Zeka said: Manijak nas ignorira Manijače, manijače Otisao pod tus mozda Edited January 24 by Sandradjer 1
Svemir Zeka Posted January 24 Posted January 24 1 minute ago, Sandradjer said: Otisao pod tus mozda Nije, eno čita lektiru na vocapu
Sandradjer Posted January 24 Posted January 24 Just now, Svemir Zeka said: Nije, eno čita lektiru na vocapu Kakav streber . Nastavnice su ga obozavale 100%
Svemir Zeka Posted January 24 Posted January 24 Just now, Sandradjer said: Kakav streber . Nastavnice su ga obozavale 100% Pisao je negde da se ložio na profesorku književnosti.
Sandradjer Posted January 24 Posted January 24 (edited) 4 minutes ago, Svemir Zeka said: Pisao je negde da se ložio na profesorku književnosti. Imam opet transfer prijatnosti Spoiler Ako mi vidi simpatija ovo ugasila sam Edited January 24 by Sandradjer 1
Svemir Zeka Posted January 24 Posted January 24 7 minutes ago, Sandradjer said: Imam opet transfer prijatnosti Hide contents Ako mi vidi simpatija ovo ugasila sam ...ili beše matematike... Da li ste se ložili na nekog od profesora, ikad? 1
Shan Jan Posted January 24 Posted January 24 46 minutes ago, Klara said: ŠanJan je postavio lepo pitanje, Filozofa treba istući zbog praznih odgovora. 🥊 Realno 5 minuta smisljam pitanje i onda Filozof samo zapljune sta mu prvo padne napamet i ide dalje Lozio se na nastavnicu iz mladjih razreda osnovne skole Aj isto
Sandradjer Posted January 24 Posted January 24 Nikad, ni u skoli, ni na faksu. Zanimale su me druge stvari Spoiler Knjiga Da li se secate svih svojih "ljubavi"?
Svemir Zeka Posted January 24 Posted January 24 8 minutes ago, Sandradjer said: Nikad, ni u skoli, ni na faksu. Zanimale su me druge stvari Hide contents Knjiga Da li se secate svih svojih "ljubavi"? E da, toga se, vidiš, sećam iako mi je pamćenje ostalog skrnavo. Isto
Milosh76 Posted January 25 Posted January 25 Samo bitnih Sa kojom slavnom licnoscu bi izasli na dejt?
Tpojka Posted January 25 Posted January 25 Ako je dejt bez obaveza onda bilo kim. S kojim filmskim ili serijskim likom biste izašli na dejt?
Milosh76 Posted January 25 Posted January 25 (edited) 28 minutes ago, Tpojka said: S kojim filmskim ili serijskim likom biste izašli na dejt? Sa Zecicom iz Zeke Rodzera 😃 Isto 😃 Edited January 25 by Milosh76
Recommended Posts