Klara Posted January 23 Posted January 23 Dešava se, juče mi je misli okupirao jedan prelepi mačak koji se sunčao na šetalištu i dobijao maženje od svakog prolaznika. Mali bogovi hedonizma. Koji (tečni) sapun za ruke volite da kupujete? 1
Leia Posted January 23 Posted January 23 Da operemo ruke nakon sto smo mazili macke? 😆 Nemam pojma najiskrenije, ja ni ne gledam marku sapuna nego u radnji otvorim pa njusnem, trenutno je u opticaju neki s mirisom mandarina 🧡 Koji vam je omiljeni miris generalno? Ne marka parfema nego bas miris (na vanilu, na ljubicice, na svez burek itd itd 1
Sandradjer Posted January 23 Posted January 23 Miris krastavca. Da li je ukusnije ako je lepse aranzirano jelo? 2
Filozof manijak Posted January 23 Posted January 23 ne, onda mi dođe žal da ga izedem koju životinju smatrate svojim totemom?
Klara Posted January 23 Posted January 23 Miris: vruć hleb, mandarine i topla čokolada. Totem: slon ❤️ U idućem životu ću sigurno biti slon, Ćira! A vi, šta ćete biti vi? 1
Svemir Zeka Posted January 23 Posted January 23 Volela bih da živim u Paklenoj pomorandži, da odem u bar gde se toči mleko. U sledećem životu ću biti gavran. Ista pitanja
Sandradjer Posted January 24 Posted January 24 Briljantin Zivotinja macka Koliko puta nedeljno/mesecno sedis u kaficu/restoranu/kafani itd? 1
Shan Jan Posted January 24 Posted January 24 Jednom nedeljno u kafani, jednom mesecno u kaficu. Prioriteti Isto
Svemir Zeka Posted January 24 Posted January 24 Zavisi, od 0-3 Ako putujem više, bgd I prefer not to Ko je patetičniji: onaj šti ujutru na sluškama sluša Oasis ili Lenija Kravica? 1
Filozof manijak Posted January 24 Posted January 24 Zero sum koliko puta mesečno idete u.......biblioteku?
Svemir Zeka Posted January 24 Posted January 24 Išla sam nekad mesečno, sad će da me tuže s kamatom što su mi Satabski stihovi oko godinu dana kotkuće. Zaposeli me Da li smatrate da je NATO štetočinska organizacija koju treba pljuvati?
Filozof manijak Posted January 24 Posted January 24 Da, kao i svaki napadački vojni savez Znate li bez guglanja šta znači akronim SSDD? 1
Shan Jan Posted January 24 Posted January 24 Ne, al deluje zanimljivo (iznenadjen sam da nije nesto seksualno znajuci manijaka) Da li mislite da je lakse deci koji su jedinci ili oni koji imaju bracu i sestre i zasto?
Filozof manijak Posted January 24 Posted January 24 (edited) Zato (PS: nisam jedinac) Da li smatrate sebe jednodimenzionalnom ličnošću? Edited January 24 by Filozof manijak
Recommended Posts