Shan Jan Posted January 19 Posted January 19 Zato sto im je neko prodao pricu da biti vaspitana i zenstvena je lose Sta fali danasnjim muskarcima?
3opge Posted January 20 Posted January 20 (edited) higijenski i estetski besprekorne javne kuce sa kvalitetnim osobljem mesec dana u Parizu ili 14 dana u NY? Edited January 20 by 3opge
Milosh76 Posted January 20 Posted January 20 NY, u Parizu sam bio ukupno 10 dana iz dva puta. Mesec dana u Bukurestu ili 14 dana u Sajgonu.
Sandradjer Posted January 20 Posted January 20 Uhhh tesko pitanje, ajde 14 dana u Sajgonu Kipar ili Malta?
Max Morlock Posted January 20 Posted January 20 Nikad bio na Malti, na Kipru živeo neko vreme i uvek bih se vrato... Dobro jutro ili laku noć? 1
Sandradjer Posted January 20 Posted January 20 Zavisi od koga je . Dobro jutro od djaka u skoli mi nije bas najomiljenije Isto pitanje
Milosh76 Posted January 20 Posted January 20 (edited) Laku noc... slabo spavam ovih dana Pingvin koji place kockice leda ili slonce koje nespretno hoda Ili Edited January 20 by Milosh76 2
Svemir Zeka Posted January 20 Posted January 20 Pingvinčić 15 dana na Dominikani ili 15 dana na Kapriju
Max Morlock Posted January 20 Posted January 20 (edited) Italija >>>> ostatak sveta. Ergo, Capri makar i 7 dana. Frondi uzdužno ili poprečno? Edited January 20 by Max Morlock 1 1
Sandradjer Posted January 20 Posted January 20 Ne znam sta je frondi. Moze uzduzno Juzna ili severna Italija?
Milosh76 Posted January 20 Posted January 20 Severnu sam prakticno celu obisao osim Dolomita... Znaci Juzna Severna ili Juzna Toskana
Max Morlock Posted January 20 Posted January 20 4 minutes ago, Sandradjer said: Ne znam sta je frondi. 1 1
Recommended Posts