January 18, 20241 yr Ne, to mi je baš bezveze. Ne radim ono što ne volim da mi bude rađeno Isto Edited January 18, 20241 yr by Svemir Zeka
January 18, 20241 yr 1 hour ago, Shan Jan said: Sram te bilo! Ne. Da li volite da pravite svoju dragu osobu ljubomornom? Sto? Naravno da ne . To je bas nezrelo ponasanje. Isto
January 18, 20241 yr Ne, vidim u tome nezrelost i nesigurnost. Prilazi vam privlačna osoba koju već dugo želite da upoznate. Nadate da neće primetiti šta u vezi sa vama? Edited January 18, 20241 yr by Klara
January 18, 20241 yr Otkopčan šlic. Da li ste bili skopčani nahero na nekom bitnijem™ sastanku/dešavanju?
January 18, 20241 yr Pukla mi suknja do guzice na jednoj proslavi Da li ste se nekad javno osramotili nekim recima ili ponasanjem?
January 18, 20241 yr @SandradjerRedovno, kad dobijem napad bezobrazluka Kad si pre uleteo @manijak Jesam ponekad a ponekad ne, zavisi šta je pretnja samopoštovanju Da li volite braon boju?
January 19, 20241 yr 18 hours ago, Klara said: Prilazi vam privlačna osoba koju već dugo želite da upoznate. Nadate da neće primetiti šta u vezi sa vama? Sad sam se setila. Kad mi se desila ovakva situacija, ja mu prvo rekla sve najgore u vezi sa sobom Što niko živ ne bi rekao
January 19, 20241 yr 7 hours ago, Shan Jan said: Ne, zar neko voli? koja vam je omiljena igracka iz detinjstva? Onaj stoni fudbal na federe Koji vam je omiljeni crtać iz detinjstva?
January 19, 20241 yr Dugometrazni definitivno Robotech. Od ovih kracih ne znam zasto ali voleo sam Rakune Od ovih najkracih - Kojot i Ptica Trkacica isto
January 19, 20241 yr Vežbati je teže naravno, ležati i ne jesti bih mogla zauvek Koji sport je za nekog ko ne voli da se cima i zamara a i ponavljanje kod vežbi mu brzo dosadi? Osim bicikla