Shan Jan Posted January 18 Posted January 18 Sram te bilo! Ne. Da li volite da pravite svoju dragu osobu ljubomornom? 1
Svemir Zeka Posted January 18 Posted January 18 (edited) Ne, to mi je baš bezveze. Ne radim ono što ne volim da mi bude rađeno Isto Edited January 18 by Svemir Zeka
Sandradjer Posted January 18 Posted January 18 1 hour ago, Shan Jan said: Sram te bilo! Ne. Da li volite da pravite svoju dragu osobu ljubomornom? Sto? Naravno da ne . To je bas nezrelo ponasanje. Isto
Klara Posted January 18 Posted January 18 (edited) Ne, vidim u tome nezrelost i nesigurnost. Prilazi vam privlačna osoba koju već dugo želite da upoznate. Nadate da neće primetiti šta u vezi sa vama? Edited January 18 by Klara
Tpojka Posted January 18 Posted January 18 Otkopčan šlic. Da li ste bili skopčani nahero na nekom bitnijem™ sastanku/dešavanju?
Sandradjer Posted January 18 Posted January 18 Pukla mi suknja do guzice na jednoj proslavi Da li ste se nekad javno osramotili nekim recima ili ponasanjem?
Svemir Zeka Posted January 18 Posted January 18 @SandradjerRedovno, kad dobijem napad bezobrazluka Kad si pre uleteo @manijak Jesam ponekad a ponekad ne, zavisi šta je pretnja samopoštovanju Da li volite braon boju?
Shan Jan Posted January 18 Posted January 18 Ne, zar neko voli? koja vam je omiljena igracka iz detinjstva? 1
Svemir Zeka Posted January 19 Posted January 19 18 hours ago, Klara said: Prilazi vam privlačna osoba koju već dugo želite da upoznate. Nadate da neće primetiti šta u vezi sa vama? Sad sam se setila. Kad mi se desila ovakva situacija, ja mu prvo rekla sve najgore u vezi sa sobom Što niko živ ne bi rekao
Filozof manijak Posted January 19 Posted January 19 7 hours ago, Shan Jan said: Ne, zar neko voli? koja vam je omiljena igracka iz detinjstva? Onaj stoni fudbal na federe Koji vam je omiljeni crtać iz detinjstva? 1
Shan Jan Posted January 19 Posted January 19 Dugometrazni definitivno Robotech. Od ovih kracih ne znam zasto ali voleo sam Rakune Od ovih najkracih - Kojot i Ptica Trkacica isto
Svemir Zeka Posted January 19 Posted January 19 Štrumfovi i Snorkijevci. Kolektivizam Ne jesti ili vežbati, šta je teže
Leia Posted January 19 Posted January 19 Vežbati je teže naravno, ležati i ne jesti bih mogla zauvek Koji sport je za nekog ko ne voli da se cima i zamara a i ponavljanje kod vežbi mu brzo dosadi? Osim bicikla
Klara Posted January 19 Posted January 19 Eukonkanto!!! Ili bubble ball! Zašto su danas devojke ljute? 2
Recommended Posts