Milosh76 Posted January 18 Posted January 18 Mastovitost, izazov, kreativnost, brainstorming... Isto 1
Svemir Zeka Posted January 18 Posted January 18 Ništa me ne hladi, ja sam uvek uspaljena. Čak i u medicini rada s đedovima. @Klaražene znaju Ponavljam Klarino pitanje 1
Filozof manijak Posted January 18 Posted January 18 ne može dva puta isto da ponavljaš. Menjaj malo 1
Svemir Zeka Posted January 18 Posted January 18 Da li su vam prethodna pitanja varijabilna u zavisnosti od osobe?
Filozof manijak Posted January 18 Posted January 18 Ne kontam, kako to da variraju pitanja? Ili misliš na odgovore?
Shan Jan Posted January 18 Posted January 18 Kakav ovo 3D sah igrate? Dajte neko pitanje za nas average Joes 1
Filozof manijak Posted January 18 Posted January 18 36 minutes ago, Svemir Zeka said: Da li su vam prethodna pitanja varijabilna u zavisnosti od osobe? Da, donekle variraju Da li igrate 4D šah?
Sandradjer Posted January 18 Posted January 18 1 hour ago, Filozof manijak said: Da, donekle variraju Da li igrate 4D šah? Ne Sledeci voli da igra uzivo neke kartaske igre u skidanje
Recommended Posts