Milosh76 Posted January 17 Posted January 17 Mene generalno cine srecnim pripreme za putovanja, jurenje lokacija, smestaja i sl. Realizacija je posebni nivo zadovoljstva. Da, znam, bezim od realnosti... Zato sam napisao Sevilja i Andaluzija, jer mi je to jedno od najlepsih putovanja ikad, februar 2017 ili 18(mator sam pa sam pomesao godine) @Shan Jan bilo koja lokacija ili dogadjaj ili bilo sta slicno, tako sam ja protumacio pitanje. 1
Filozof manijak Posted January 17 Posted January 17 Svakog jutra kad otvorim oči, pomislim kako je život lep. Šta vas najviše smara kod drugih?
Max Morlock Posted January 17 Posted January 17 44 minutes ago, Shan Jan said: zemske ne znaju ni da postojim Jedino su mi tu drugovi da mi ulepsaju svet Eo da ulepšamo: Spoiler Istočnoevropska van EU? C.G., pošto još uvek nisu EU, ako se računaju u istočnoevropsku... 1
Svemir Zeka Posted January 17 Posted January 17 3 hours ago, Klara said: Sećate li se dana kada ste pomislili da je život lep? Šta je u vama pokrenulo taj osećaj? Naravno. Nečija prisutnost. Manijakovo pitanje o smaranju ću dpreskočim
Klara Posted January 17 Posted January 17 (edited) Mene najviše smaraju gunđala koja demorališu druge i svemu pronalaze manu. A smara me i kada nemaju avanturistički duh i umanjuju značaj onoga što je nekome važno ili bolno. E, a smara me i kada su preglasni, napadni, kada pričaju telefonom u prevozu i dišu mi za vrat u Maksiju. Kad malo bolje razmislim, ja ne znam šta uopšte tražim na planeti Zemlji. Edited January 17 by Klara 1 1
Svemir Zeka Posted January 17 Posted January 17 Smara me kritizerstvo, mušičavost i judgemental stav. Pica s 4 sira: koji najviše volite?
Shan Jan Posted January 17 Posted January 17 Musicavost? Sta je to? Najbolja pica sa 4 sira je ona na koju dodas meso Koji talenat bi voleli da imate?
Svemir Zeka Posted January 17 Posted January 17 Just now, Shan Jan said: Musicavost? Sta je to? Sitničavost 1
Shan Jan Posted January 17 Posted January 17 16 minutes ago, Klara said: Mene najviše smaraju gunđala koja demorališu druge i svemu pronalaze manu. A smara me i kada nemaju avanturistički duh i umanjuju značaj onoga što je nekome važno ili bolno. E, a smara me i kada su preglasni, napadni, kada pričaju telefonom u prevozu i dišu mi za vrat u Maksiju. Kad malo bolje razmislim, ja ne znam šta uopšte tražim na planeti Zemlji.
Klara Posted January 17 Posted January 17 Ali neeeee, varaš se. Talenat za fiziku i matematiku, al' nemam, Đole. :( Šta vas najbrže uzbudi?
Svemir Zeka Posted January 17 Posted January 17 32 minutes ago, Klara said: Šta vas najbrže uzbudi? U kom smislu, pozitivnom, negativnom, seksualnom? 🧐
radnik Posted January 17 Posted January 17 2 hours ago, Svemir Zeka said: U kom smislu, pozitivnom, negativnom, seksualnom? 🧐 To se nisam nado Dilemi tj. trilemi Dodir Isto 2
Recommended Posts