Tpojka Posted January 12 Posted January 12 Opa, zaključala topik? Odoh poslušati album ako niko dotad ne odgovori.
LaLinea Posted January 14 Posted January 14 Posluša li ga? Pitam se zašto li je ovo pitanje zaključalo topic
Svemir Zeka Posted January 14 Posted January 14 Ehm, nemam mišljenje jet ga nisam slušala. Evo sad se podsećam koja beše jedna pesma koja mi je poznata imenom. Da li ste nekad kupili burek voljenoj osobi?
Milosh76 Posted January 14 Posted January 14 (edited) Svake subote, doduse pitu sa sirom, ne burek. A povremeno odemo u Sremsku Mitrovicu u buregdzinicu Kukic, preporuka. Da li volite vocne torte? Edited January 14 by Milosh76 1
Milošica Posted January 14 Posted January 14 Više volim voćne nego čokoladne(sa što manje/ili bez šlaga). Sledeći/a pamti Veneciju.
Leia Posted January 15 Posted January 15 No regrets 🐷 Cega biste se lakse odrekli, slatkog ili slanog?
Klara Posted January 15 Posted January 15 Gde ste, bando Slatkog. Primetih da sve manje jedem i hleb...živeću na limunadi! Jel tako da i vi imate omiljenu viljušku i nož? 2 1
Shan Jan Posted January 15 Posted January 15 De si bre Klaro nema te sto postova Ne biram oruzje U kojoj istocnoevropskoj zemlji koja je van EU bi ste najradije ziveli?
Klara Posted January 17 Posted January 17 Ni u jednoj. Imala bih po kućicu u nekim ruskim selima, da povremeno odmorim, samo to... Kimzha, recimo. Sećate li se dana kada ste pomislili da je život lep? Šta je u vama pokrenulo taj osećaj?
Shan Jan Posted January 17 Posted January 17 1 hour ago, Klara said: Sećate li se dana kada ste pomislili da je život lep? Šta je u vama pokrenulo taj osećaj? Hmm... zadnji put dok sam bio u Africi. Sedeo sam kuci, citao knjigu i gledao kako se svetlost prelama kroz krosnje ispred terase. Taj osecaj mira i zadovoljstva odavno nisam imao. A sta ga je tada izazvalo, pa verovatno vise stvari: sto sam bio u uzlaznom putu napretka u svom poslu, imao odlicne kolege i sefa koji su me izuzetno cenili, familija koju volim mi je bila blizu pa sam svaki drugi dan visio sa njima a crnkinje se bacale na mene Zato sad u Srbiji stagniram na poslu, familija daleko a zemske ne znaju ni da postojim Jedino su mi tu drugovi da mi ulepsaju svet Isto 1
Shan Jan Posted January 17 Posted January 17 33 minutes ago, Milosh76 said: Sevilja i Andaluzija Isto Sad sam se izgubio, jel bilo koja lokacija? Onda negde u Grckoj gde se more spaja sa borovima.
Recommended Posts