Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

Mogu da kažem ono što sam jela, ne tvrdim da su najbolja, jer je meno mnogo jela najbolje: salata s piletinom i kikirikijem, i salata s crvenim paprikama i susamom. Piletina u sosu od pečuraka i s taljatelama. Može i svinjče. Turšija. Hevi česnaja. 

Idete li u goste na Božić?

• Replies 14.7k
  • Views 546k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

Ne, samo kao položajnik.

Primate li goste za Božić?

Zamalo, a prosao Bozic :D

Videcemo sledeci.

Sta je polozajnik?

Onaj što polaže ispit u avgustu. :covid19:

Isto.

Sta je bre ovo, prvo ljudi nisu gledali Trainsppoting onda ne znaju sta je polozajnik, kao da smo rasli u paralelnim univerzumima :ohmy:

Da mozete da odete u proslost i promenite jednu odluku, koja bi to bila?

Promenio bih odluku roditelja da se sa svadbenog putovanja u Americi, vrate u BG. Onda bih se rodio tamo i ko zna sta bi se sve desavalo

Isto

1 hour ago, Sandradjer said:

Sta je polozajnik?

Prva osoba koja ti udje u kucu na Bozic, unosi badnjak, obicno neko dete iz porodice.

Onda imas ono "koliko varnica, toliko parica" ali to je vec prica koja vise nije aktuelna.

15 minutes ago, Shan Jan said:

Sta je bre ovo, prvo ljudi nisu gledali Trainsppoting onda ne znaju sta je polozajnik, kao da smo rasli u paralelnim univerzumima :ohmy:

Da mozete da odete u proslost i promenite jednu odluku, koja bi to bila?

Za film mozes da me zekis do kraja foruma (malo sam otplovila :blush:). 

Da pitam shanjana koji je to film :D

Isto

Kod mene u kraju se on zove polaznik, ja sam naknadno naučila o položajniku

Hm... ja svaki dan pravim milion pogresnih skretanja, od toga sta jedem, preko toga sta radim a sta izbegavam da radim do mrzi me stava prema svemu... Kad bih mogao da nadjem trenutak kad je prva takva odluka trebala da bude donesena, otisao bih u proslost i samarao malog Shan Jana dok ne donese pravu odluku i izbegne da bude lenji hedonista ko njegova matora verzija.

Isto

Rekao bih Anđelku da izdrka.

Da li ste zadovoljni sobom?

Više nego što bi trebalo.

Isto

Zadovoljna sam time kakav sam covek, uz par srecnih rikoseta, postala. Nisam zadovoljna time sta sam u zivotu ostvarila, a nije da nisam mogla.

isto

Manje nego sto bi trebalo

Isto

Taman koliko bi trebalo :D

Da li kuvate rucak danas?