Svemir Zeka Posted January 7 Posted January 7 Mogu da kažem ono što sam jela, ne tvrdim da su najbolja, jer je meno mnogo jela najbolje: salata s piletinom i kikirikijem, i salata s crvenim paprikama i susamom. Piletina u sosu od pečuraka i s taljatelama. Može i svinjče. Turšija. Hevi česnaja. Idete li u goste na Božić?
Filozof manijak Posted January 8 Posted January 8 Ne, samo kao položajnik. Primate li goste za Božić?
Sandradjer Posted January 8 Posted January 8 Zamalo, a prosao Bozic Videcemo sledeci. Sta je polozajnik? 2
Shan Jan Posted January 8 Posted January 8 Sta je bre ovo, prvo ljudi nisu gledali Trainsppoting onda ne znaju sta je polozajnik, kao da smo rasli u paralelnim univerzumima Da mozete da odete u proslost i promenite jednu odluku, koja bi to bila?
Milosh76 Posted January 8 Posted January 8 Promenio bih odluku roditelja da se sa svadbenog putovanja u Americi, vrate u BG. Onda bih se rodio tamo i ko zna sta bi se sve desavalo Isto 1
Milosh76 Posted January 8 Posted January 8 1 hour ago, Sandradjer said: Sta je polozajnik? Prva osoba koja ti udje u kucu na Bozic, unosi badnjak, obicno neko dete iz porodice. Onda imas ono "koliko varnica, toliko parica" ali to je vec prica koja vise nije aktuelna. 1
Sandradjer Posted January 8 Posted January 8 15 minutes ago, Shan Jan said: Sta je bre ovo, prvo ljudi nisu gledali Trainsppoting onda ne znaju sta je polozajnik, kao da smo rasli u paralelnim univerzumima Da mozete da odete u proslost i promenite jednu odluku, koja bi to bila? Za film mozes da me zekis do kraja foruma (malo sam otplovila ). Da pitam shanjana koji je to film Isto
Svemir Zeka Posted January 8 Posted January 8 Kod mene u kraju se on zove polaznik, ja sam naknadno naučila o položajniku
Shan Jan Posted January 8 Posted January 8 Hm... ja svaki dan pravim milion pogresnih skretanja, od toga sta jedem, preko toga sta radim a sta izbegavam da radim do mrzi me stava prema svemu... Kad bih mogao da nadjem trenutak kad je prva takva odluka trebala da bude donesena, otisao bih u proslost i samarao malog Shan Jana dok ne donese pravu odluku i izbegne da bude lenji hedonista ko njegova matora verzija. Isto
Filozof manijak Posted January 8 Posted January 8 Rekao bih Anđelku da izdrka. Da li ste zadovoljni sobom? 1
LaLinea Posted January 8 Posted January 8 Zadovoljna sam time kakav sam covek, uz par srecnih rikoseta, postala. Nisam zadovoljna time sta sam u zivotu ostvarila, a nije da nisam mogla. isto
Recommended Posts