Serena Posted January 6 Posted January 6 Uopste ne razmisljam o njoj. Razmisljam gde cemo za prolecne praznike, neki produzeni vikend negde da smugnemo😍 Sledeci se jako brine zbog klimatskih promena i ovih toplih zima snega ni za leka...
Tpojka Posted January 6 Posted January 6 S obzirom koliko ljudi podbacuju u efikasnosti ne preostaje mi da budem tužan ali danas sam baš komentarisao kakvo je sankanje bilo nekad. Smatraš li da je ekološki momenat popravljiv na jednostavan način tičući se pojedinca?
Tpojka Posted January 6 Posted January 6 On 5. 1. 2024. at 21:35, Klara said: Jel imate pesmu koja vas uvek vraća u leto i koju? Preduhitreno sam odgovorio, ustvari je ova [definitivno]:
Milosh76 Posted January 6 Posted January 6 2 hours ago, Tpojka said: Smatraš li da je ekološki momenat popravljiv na jednostavan način tičući se pojedinca? Ako svako uradi malo, efekat moze biti zadovoljavajuci. Da li i kod vas trenutno pucaju vatrometi i petarde za Bozic?
Tpojka Posted January 6 Posted January 6 Just now, Milosh76 said: Ako svako uradi malo, efekat moze biti zadovoljavajuci. Mislio sam da li smatraš da je to (još uvijek) izvodljivo. 1 minute ago, Milosh76 said: Da li i kod vas trenutno pucaju vatrometi i petarde za Bozic? Vidio sam neki vatromet oko 18h. Trenutno je mirno i odgovaram mi baš. Imaš li želju da naučiš svirati neki instrument?
Mil@n Posted January 7 Posted January 7 Znam da bubnjam. Da li te nervira kad ti neko čestita praznik koji ne slaviš?
x500 Posted January 7 Posted January 7 8 minutes ago, Mil@n said: Da li te nervira kad ti neko čestita praznik koji ne slaviš? Ne. Praznici imaju lepo znacenje i ljudi jedni drugima upucuju lepe zelje povodom toga. Sledeci ne pije koka-kolu. 2
Milosh76 Posted January 7 Posted January 7 7 hours ago, Mil@n said: Znam da bubnjam. Da li te nervira kad ti neko čestita praznik koji ne slaviš? A kako da znam da nesto ne slavis? 7 hours ago, x500 said: Ne. Praznici imaju lepo znacenje i ljudi jedni drugima upucuju lepe zelje povodom toga. Sledeci ne pije koka-kolu. Pijem sve manje Sledeci ima nalog na tviteru
Shan Jan Posted January 7 Posted January 7 Joj imam al nit ikad nesto okacio nit pratim i nekako mi deluje da je to super. Sta vam je velika zelja koju se plasite da uradite?
Filozof manijak Posted January 7 Posted January 7 Da mi se ostvare sve želje Sledeći voli da huli na današnji dan.
DejanMilč Posted January 7 Posted January 7 Nastavlja se trend mešanja dve teme, na kraju će ih spojiti. Ne, ne hulim na današnji dan, ne znam zašto bih. Kako ste danas? 2
DejanMilč Posted January 7 Posted January 7 Niko ne ubija naša pitanja kao ti. Šta znam, nisam za odbijanje rakije od kruške i dunje. Koja jela ulaze u najbolji ručak, po vašem ukusu? 1
Shan Jan Posted January 7 Posted January 7 Au, teska pitanja postavljas. Za pocetak zakuska u vidu domaceg kajmaka, ajvara, sira i suvog mesa uz pogacu. Onda podvarak od curecih bataka. Na kraju verenicka torta (al bez one glazure na kraju). Isto! 1
Recommended Posts