Klara Posted January 5 Posted January 5 (edited) Srce bivšeg dečka. Isto. Quote Sta je najledenije sto ste liznuli (led se ne racuna, ali npr zaledjeno nesto sto nije voda moze) Edited January 5 by Klara 1
Filozof manijak Posted January 5 Posted January 5 25 minutes ago, Sandradjer said: Jesi fasovo? Nisam Tabane bivse devojke Isto. 1 2
Sandradjer Posted January 5 Posted January 5 15 minutes ago, Filozof manijak said: Tabane bivse devojke Losa cirkulacija 2
Sandradjer Posted January 5 Posted January 5 U Versaju , a ima ih jos mnooogo. Zadovoljna sam parkom i blizu koga zivim. Volim parkove Na obali kog mora biste voleli da zivite? 1
Klara Posted January 5 Posted January 5 Dvoumim se između Karipskog i Jadranskog. Biram oba. Jel imate pesmu koja vas uvek vraća u leto i koju?
Svemir Zeka Posted January 5 Posted January 5 Ne znam. Jel igrate uz narodnjake kad se napijete? Ako ne pijete, ne odgovarajte
Tpojka Posted January 5 Posted January 5 Ne. Jeste li bili skoro u lokalu gdje je muzika najsličnija kombinaciji muzika sa dva konkurentska ringišpila? 1 2
Sandradjer Posted January 6 Posted January 6 Nisam Sledeci ima makar jednu poruku na temi zanimljiva matematika
Sandradjer Posted January 6 Posted January 6 E ovo je call to action Ne zna bilijar, probala jednom samo Koji ti je najomiljeniji muzicki instrument?
Tpojka Posted January 6 Posted January 6 Kako kad, neka ovaj put bude bas. Koji je najveći grad u kojem ste proslavljali Novu godinu?
Milosh76 Posted January 6 Posted January 6 Nikad nisam proslavljao NG van Srbije tj Beograda. Ne privlaci me da hladne dane provodim u inostranstvu, a topli krajevi su preskupi. Gde bi voleli da proslavite NG sledece godine?
Recommended Posts