Tpojka Posted January 4 Posted January 4 Ništa. Koliko trenutno brojem imaš nepregledanih YT subscribe-ovanih klipova nepregledanih?
Klara Posted January 5 Posted January 5 (edited) Izlomio mi se mozak od početka do kraja pitanja. Uh, imam dosta jer pratim mnogo kanala, ne znam mogu li kratkim postupkom da saznam broj. Koja aktivnost vas umiruje i usrećuje, ma koliko bila detinjasta ili neshvatljiva preozbiljnom svetu? Edited January 5 by Klara
Shan Jan Posted January 5 Posted January 5 Ranije sam vrteo kosu ali je vise nemam Spreman sam da slusam za nesto novo umirujuce, jos nisam nasao zamenu. Ovako nevezano za mene, snazne oluje, kise koje potapaju i vetar koji sve nosi, iz nekog razloga mi prijaju Doduse uglavnom dok visim na prozoru. Za srecu - kupovina u supermarketu Koja vam je lista 10 najomiljenijih youtube kanala?
Tpojka Posted January 5 Posted January 5 Od 309 pretplata, sad uglavnom svajpujem nova izdanja. Ni ne gledam šta je stiglo. Ovako na prvu, eventualno bih otvorio novi uradak od @PaweZadrozniak, @Schmoyoho, @MontyPython, @BrianMay, (50:50) @Queen, 5-15% @GearTechHD. Ništa drugo ne bih otvarao niti otvaram. Sad sam im samo broj. ^Na telefonskoj aplikaciji piše tačan broj (npr. 168). U browser-u tek 9+. Na koji YT žanr ste se najviše pretplatili? 1
Klara Posted January 5 Posted January 5 Muzika, putovanja, edukacija, kulinarstvo...pa nega biljaka, obrada drveta, uređenje enterijera, kozmetika i ostale stvari za nas ženskinje. Šta je prvo što vam yt prikaže na početnoj?
Filozof manijak Posted January 5 Posted January 5 Spotove i koncerte Gizzarda (Youtube koristim samo za gledanje/slušanje muzike, nemam pretplatu ni za jedan kanal) Da li sebe smatrate ozbiljnom personom?
Shan Jan Posted January 5 Posted January 5 Sumnjam da su me ikada tako opisali Ajd nek jos neko izlista svoje omiljene yt kanale
Milosh76 Posted January 5 Posted January 5 Da, nisam se dovoljno druzio sa sestricem koji ide kuci u Holandiju sutra Sledeci nije ulogovan na youtube, pa ne prati nijedan kanal preko subskrajbera, nego "pesaka" 1
Klara Posted January 5 Posted January 5 Uvek ulogovana. Koje asocijacije vam se javljaju kada čujete reč ''poljubac''?
Filozof manijak Posted January 5 Posted January 5 Roden Mononukleoza Prva asocijacija na reč oksimoron.
Sandradjer Posted January 5 Posted January 5 22 minutes ago, Filozof manijak said: Roden Mononukleoza Prva asocijacija na reč oksimoron. Jesi fasovo? Javna tajna Sta je najledenije sto ste liznuli (led se ne racuna, ali npr zaledjeno nesto sto nije voda moze)
Recommended Posts