Svemir Zeka Posted January 2 Posted January 2 Zavisi od mesta radnje Jeste li nekad grickali nokte? 1
Shan Jan Posted January 2 Posted January 2 16 minutes ago, Sandradjer said: Na odmoru sam . Al ajde da pokusam, da bi resio jednacinu 3 na x = 8 Razocarala si me i kao forumasica i kao matematicar... da bi se mnozenje radilo uz pomoc sabiranja. 2 minutes ago, Svemir Zeka said: Jeste li nekad grickali nokte? Ne Jel ste nekad bili u vezi za koju ste znali da nema buducnost i ako jeste, zasto? 1
Sandradjer Posted January 2 Posted January 2 Verovatno su svi bili . Jesam, dva puta . Jednog sam volela pa se oduzilo, ali vizija buducnosti mi se nije svidjala. Drugog nisam volela, sve je bilo ok, cekala sam da se pojavi ljubav, da dam sansu zivotu Da li mislite da se voli samo jednom u zivotu?
Shan Jan Posted January 2 Posted January 2 Ove zene uvek praktikuju serijsku monogamiju, u vezi dok ne naidje prava ljubav Ne bre, voli se bezbroj puta al kako prolazi zivot sve je teze naci ljubav. Da li bi ste promenili karijeru, uz godine i godine novog ucenja, ako vam nesto deluje zanimljivo?
Sandradjer Posted January 2 Posted January 2 14 minutes ago, Shan Jan said: Ove zene uvek praktikuju serijsku monogamiju, u vezi dok ne naidje prava ljubav Ne bre, voli se bezbroj puta al kako prolazi zivot sve je teze naci ljubav. Da li bi ste promenili karijeru, uz godine i godine novog ucenja, ako vam nesto deluje zanimljivo? Eto ti ga sad. Otvorim dusu jednom na forumu, a ti tako. Ove teme niko ne cita nadam se . Nisam osoba od karijere. Godine i godine se ostavljaju samo ako je zivot u pitanju. Isto pitanje 1
Svemir Zeka Posted January 2 Posted January 2 2 hours ago, Sandradjer said: Eto ti ga sad. Otvorim dusu jednom na forumu, a ti tako. Ove teme niko ne cita nadam se . Nisam osoba od karijere. Godine i godine se ostavljaju samo ako je zivot u pitanju. Isto pitanje Gde ne čita, neki pomno čitaju al se ne oglašavaju Naravno da bih promenila, više puta sam to i radila. Od administracije, HR, socijalne zaštite, novinarstva do prosvete.Sad bih recimo u neku biblioteku. isto
Sandradjer Posted January 2 Posted January 2 53 minutes ago, Svemir Zeka said: Gde ne čita, neki pomno čitaju al se ne oglašavaju Kriv je @Shan Jan. Mangup
Shan Jan Posted January 3 Posted January 3 Hihihi... Ma nema sanse da menjam nesto sto zahteva godine truda, kasno je. Nesto sto moze za 6 meseci da se nauci da mozes da radis ajde. Koji posao bi birali da se sada pitate al budite realni u smislu da mozete i da zivite od toga.
Svemir Zeka Posted January 3 Posted January 3 Pa radila bih seanse, ali možda na nekom mestu koje je sigurnije ok frilensinga. Fin je to posao i volim ga. Isto 1
Klara Posted January 3 Posted January 3 2 hours ago, Shan Jan said: Koji posao bi birali da se sada pitate al budite realni u smislu da mozete i da zivite od toga. Kako to misliš, da realistično biram ono što volim i da od toga mogu da živim, nisam ja predsednik. Neki posao sa uređivanjem enterijera. Ili bih naučila još dva strana jezika i bila šefica restorana negde u belom svetu. Ili kakav dizajner bilo čega. Gospođa krojačica u lepom salonu, čovek danas ionako nigde poštenog šnajdera ne može da nađe. I, šta ste vi lepo dobili za Novu godinu? Ili šta ste poklonili sebi?
Shan Jan Posted January 3 Posted January 3 Dobio zubobolju a danas poklonio sebi tretman kod zubarke. A vi?
Filozof manijak Posted January 3 Posted January 3 Ništa. Prezirem praznični konzerizam Jeste nosili crveni veš za doček?
Sandradjer Posted January 3 Posted January 3 Nisam, ima neko znacenje? Spoiler Jes da su bele do pupka al se lako skidaju Sledeci polaze na sexy donji ves?
Recommended Posts