Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted

Zavisi od mesta radnje

Jeste li nekad grickali nokte?

• Haha 1
Posted

16 minutes ago, Sandradjer said:

Na odmoru sam :grozan:. Al ajde da pokusam, da bi resio jednacinu 3 na x = 8 

Razocarala si me i kao forumasica i kao matematicar... da bi se mnozenje radilo uz pomoc sabiranja.

2 minutes ago, Svemir Zeka said:

Jeste li nekad grickali nokte?

Ne

Jel ste nekad bili u vezi za koju ste znali da nema buducnost i ako jeste, zasto?

• Wub 1
Posted

Verovatno su svi bili :).

Jesam, dva puta :blush:. Jednog sam volela pa se oduzilo, ali vizija buducnosti mi se nije svidjala. Drugog nisam volela, sve je bilo ok, cekala sam da se pojavi ljubav, da dam sansu zivotu :D

Da li mislite da se voli samo jednom u zivotu?

Posted

Ove zene uvek praktikuju serijsku monogamiju, u vezi dok ne naidje prava ljubav :D 

Ne bre, voli se bezbroj puta al kako prolazi zivot sve je teze naci ljubav. 

Da li bi ste promenili karijeru, uz godine i godine novog ucenja, ako vam nesto deluje zanimljivo?

Posted
14 minutes ago, Shan Jan said:

Ove zene uvek praktikuju serijsku monogamiju, u vezi dok ne naidje prava ljubav :D 

Ne bre, voli se bezbroj puta al kako prolazi zivot sve je teze naci ljubav. 

Da li bi ste promenili karijeru, uz godine i godine novog ucenja, ako vam nesto deluje zanimljivo?

Eto ti ga sad. Otvorim dusu jednom na forumu, a ti tako. Ove teme niko ne cita nadam se :D.

Nisam osoba od karijere. Godine i godine se ostavljaju samo ako je zivot u pitanju.

Isto pitanje 

• Haha 1
Posted
2 hours ago, Sandradjer said:

Eto ti ga sad. Otvorim dusu jednom na forumu, a ti tako. Ove teme niko ne cita nadam se :D.

Nisam osoba od karijere. Godine i godine se ostavljaju samo ako je zivot u pitanju.

Isto pitanje 

Gde ne čita, neki pomno čitaju al se ne oglašavaju :)

Naravno da bih promenila, više puta sam to i radila. Od administracije, HR, socijalne zaštite, novinarstva do prosvete.Sad bih recimo u neku biblioteku.

isto

Posted
53 minutes ago, Svemir Zeka said:

Gde ne čita, neki pomno čitaju al se ne oglašavaju :)

Kriv je @Shan Jan. Mangup :)

Posted

Hihihi...

Ma nema sanse da menjam nesto sto zahteva godine truda, kasno je. Nesto sto moze za 6 meseci da se nauci da mozes da radis ajde.

Koji posao bi birali da se sada pitate al budite realni u smislu da mozete i da zivite od toga.

Posted

Pa radila bih seanse, ali možda na nekom mestu koje je sigurnije ok frilensinga. Fin je to posao i volim ga. 

Isto

• Vojvodo,serdare 1
Posted
2 hours ago, Shan Jan said:

Koji posao bi birali da se sada pitate al budite realni u smislu da mozete i da zivite od toga.

Kako to misliš, da realistično biram ono što volim i da od toga mogu da živim, nisam ja predsednik. :lolol:

Neki posao sa uređivanjem enterijera. Ili bih naučila još dva strana jezika i bila šefica restorana negde u belom svetu. Ili kakav dizajner bilo čega.
Gospođa krojačica u lepom salonu, čovek danas ionako nigde poštenog šnajdera ne može da nađe. 

I, šta ste vi lepo dobili za Novu godinu? Ili šta ste poklonili sebi? :happy:

Posted

Dobio zubobolju a danas poklonio sebi tretman kod zubarke.

A vi?

Posted

Ništa.

Prezirem praznični konzerizam

Jeste nosili crveni veš za doček?

Posted

Nisam, ima neko znacenje?

Spoiler

Jes da su bele do pupka al se lako skidaju 

Sledeci polaze na sexy donji ves?

Posted

Polažem :wub: